2777
2789
عنوان

کسی با جنین اهدایی پسر دارم شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10707 بازدید | 28 پست
شما کجا رفتی؟ من از واسطه پرسیدم گفت 15 تومن . بدون هزینه انتقال که بعهده خودمه. الان هزینه زیادیه ...

من نه واسطه دیدم نه چیزی مستقیم رفتم مرکز ناباروری و اونجا آزمایشا رو دادم و رای دادگاه گرفتم و الان تو نوبتم به نشد هم فکر نمیکنم هر چی خدا بخواد این دیگه دست خود خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ میلیون هزینه جنین اهدایی هست و ۲و نیم هم هزینه انتقال

ناناز حدسم درست بود یعنی؟ دکتری ک من رفتم گرون در میاد. 

اخه تخمک ک از جنین کمتر هزینه داره

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
ناناز حدسم درست بود یعنی؟ دکتری ک من رفتم گرون در میاد.  اخه تخمک ک از جنین کمتر هزینه داره

من اونجایی که بودم برا زوج هایی که تخمک و اسپرم از خودشونه و میخوان آی وی اف کنن میگفت ۱۸ میلیون

ولی مایی که جنین اهدایی بودیم گفت ۱۲

با اميد برو جلو و توكلت به خدا باشه ، منم تو سيكل شروع و انتقال جنين اهدايي هستم ... حست رو درك ميكنم خيلي سخته ولي مهم اينه كه به يك ارامش قلبي برسي با هيچ كس صحبت نكن كه اروم بشي  ... انشالله كه خدا يه سه قلو بزاره تو دامنمون 

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون  

با اميد برو جلو و توكلت به خدا باشه ، منم تو سيكل شروع و انتقال جنين اهدايي هستم ... حست رو درك ميكن ...

سلام عزیزم، شما باردار شدید بالاخره

میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟

هزینه دریافت جنین اهدایی چقدر میشه؟

سلام عزیزم، شما باردار شدید بالاخره میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟ هزینه دریافت جنین اهدایی چقدر میشه؟

سلام عزيزم

نه باردار نشدم و هنوز از پك جنين اهدايي چندتا مونده كه هنوز نرفتم دريافت كنم 

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو