2777
2789

خدا نصیب هیچ کسی نکنه

با شوهرم رفتیم دکتر اومدیم شوهر گفت بریم خونه مامانت سر بزنیم  که رفتیم. خلاصه ساعت 11 اومدیم خونه.وارد حیاط شدیم شوهرم یه نگاه انداخت بالا دید در تراس بازه گفت تو باز گذاشتی😯منم گفتم نه بابا دیروز خودت هواگیری کردی پکیجو یادت نیس😒خلاصه اومدیم بالا چراغارو روشن کردیم وارد ک شدم دیدم وسایلای کنسول بیرون ریخته شده کشوها بازه خونه بهم ریختس،به شوهرم گفتم تو ریختی اینارو😱بعد یادم افتاد این که با من بود خونه اینطوری نبود رفتیم😵یه لحظه فقط داد زدم  وای خدا دزد اومده دزد اومده😨خیلی لحظه ی بدی بود یخ کردم قلبم تند تند میزد داشت از جاش کنده میشد مخم هنگ کرده بود خشکم زده بود شوهرم دویید سمت تراس دید بله دزد درو حل داده یه چی انداخته زیر در درو باز کرده اومده😖

دوییدیم سمت طلاها یعنی داشتم سکته میزدم گفتم خدایا بردنش😥😥 (تمام امیدم همونا بود ک گفتم اگه خونه پپدا کنم بفروشم بزاریم رو پول خونه) خداروشکر اقا دزده نامرد، پیداش نکرده بود طلاهارو 

فقط نشونم و ساعتای عروسی رو بردن ک تو کنسول بود😕تمام جعبه طلاهام، پاکتای پولا،لباسا،همشو ریخته بود زمین.حتی لباس زیرا😣 زیرو رو کرده بود😟خیلی دلم گرفت نمیدونم چرا انقد بد میاریم.

الانم خوابم نمیبره همش میگم یعنی واقعا دزد نشونمو برد خیلی دوسش داشتم😥

خیلی غصه هام کم بود اینم اومد روش😔😔

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

بیچاره شوهرم هی چند دیقه یبار میپره یه نگاه میندازه میخوابه.رفته خوابیده پشت در تراس تو اشپزخونه کسی نتونه وارد شه😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ برو خداروشکر بقیه طلاها پیدا نکرده

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

وای وای اونوقت این شوهر بیخیال من میریم بیرون حفاظ درو قفل نمیکنه 😐😐😐😐 دزدی زیاد شده کثافتا زاغ خونه ها رو میزنن قشنگ میدونن آدم کی میره و کی میاد خدا لعنتشون کنه .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

باز خوبه طلاهاتو نبرده سرتون سلامت باشه اگه میکشتنتون چی یه زنه رو تومحل ما کشتن طلاهاشو بردن اصلا به نظرم تو این بحران طلا هم نباید بندازی 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
وای وای اونوقت این شوهر بیخیال من میریم بیرون حفاظ درو قفل نمیکنه 😐😐😐😐 دزدی زیاد شده کثافتا زاغ ...

اره بخدا.من میگم اصلا چه بسا دنبالمونم اومدن دیدن کجا میریم.اخه دو نفر بودن تو دوربین همسایه افتاد

تنها راه مقابله با دزد اینه که هر لحظه تو زندگیت، مثه خوده دزد فکر کنی.

اگر دوربین یا شاهد داری که دیده باشتش یا دزدی باشه ک اغلب محله بشناسنش که فبها و قانونا میتونی جایی برسی و اگر نه که کلا بهتره حسرت نخوری و مالت پر متاسفانه.

باز خوبه طلاهاتو نبرده سرتون سلامت باشه اگه میکشتنتون چی یه زنه رو تومحل ما کشتن طلاهاشو بردن اصلا ب ...

اره گلم اینم هست تو محل خواهرم سرم بریدن