2777
2789
عنوان

مامان بچه های خوشگل شیر خشکی بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرش که تموم میشه گریه میکنه باید راش ببرم تا ساکت شه 

باد گلوش رو بگیر 

بعدشم پستونک بده احتیاج به مک زدن داره نوزاد

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
خواهش رازیانه محشره برا اومدن شیر..چون من دیدم همه بچه های شیر خشکی جدی میگم مریضن..یکیش پسر خودم.اش ...

رازیانه یکی میگفت برای پسر بچه ها خوب نیست بخاطر زیاد کردن هورمونهای زنانه مادر !!!!!نمیدونم هر چی گشتم تو نت راجع بهش مطلبی پیدا نکردم ببینم چقدر موثقه

آخه بد بختی اینه پستونک نمیخوره پرت میکنه بیرون 

با دست نگه دار تو دهنش تا عادت کنه یکم اب قند بمال روش میک بزنه چند ماهشه؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
الان سه ماهشه همینکارو کردم بخدا 

حوصله بخرج بده هی بزن تو اب قند بزار دهنش اروم میگیره و هی راش ببر دوس داره

باشه دوباره تلاشمو میکنم خدا کنه بگیره همش انگشت میخوره 

اگه انگشت میخوره پستونکم میخوره فقط بلد نیس همین