2777
2789
دقیق هیچ کدوم.همه دچار تمسخرخواهند شد شک نکن.سارا دارا.کیک درنا.برنانه برنا وحدانن یکم با وسواس اسم ...

چیو درک نمیکنید

درکی از این اسما دارین شما

دارا اسم اصیل ایرانی هست

اسم مستعاره داریوش

پادشاه کیان

به معنی غنی ، مالک ، ثروتمند

اسم پر محتوا و اصیل تر از این سراغ دارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو درک نمیکنید درکی از این اسما دارین شما دارا اسم اصیل ایرانی هست اسم مستعاره داریوش پادشاه کی ...

اتفاقا خیلی خوشگلن ساده شیک بامعنی

حالا اگه گفته بودی آدرین آرتین رادین اراد همه می گفتن وای خخیلی خوشگلن در حالی که شورش در اومده ولی اسمهای خودت هر سه قشنگن به خصوص دارا  و برنا

اتفاقا خیلی خوشگلن ساده شیک بامعنی حالا اگه گفته بودی آدرین آرتین رادین اراد همه می گفتن وای خخیلی ...

آی گفتی

من از این اسم‌های هچل هفت و عجب وجق متنفرم

چقدرم زیاد شده این اسما

من اسم‌های ساده کوتاه رو میپسندم

اینجا هم اکثرا عشق اسمهایی رو دارن که گفتی 😂

اینجا نباید نظرسنجی میکردم😁

آی گفتی من از این اسم‌های هچل هفت و عجب وجق متنفرم چقدرم زیاد شده این اسما من اسم‌های ساده کوتاه ...

اره خوب کاری میکنی انشالله مبارکش باشه بعضی اسمها همیشه قشنگن کسری صدرا پارسا ارش و همچنین اسمهای انتخابی شما هرچقدر هم قدیمی و تکراری باشن اصلا اذیت کننده نیستن و همیشه اصیلن مثلا رادین درسته فارسیه اما اصیل نیست و تکرارش خسته کنندست فکر کن بچه دکتر شه دکتر دارا یا دکتر رادین یا آدرین 

دکتر دارا شیکتر و با ابهته پس شک نکن