2777
2789
عنوان

مردن

274 بازدید | 17 پست

سلام واقعا اونقدر ناراحتم که نمی تونم تحملش کنم از همه جا و همه کس ناامید شدم از خدا هم ناامید شدم میدونم الان میگین کفر نکن ولی اوج ناراحتیم اونقدر زیاده که هیچی خوشحالم نمیکنه مادرم اینها خونه ندارن تو رهن هستن صاحب خونه هم گفته باید تا سر برج خالی کنین و اما خونه ی رهنی و اجاره پیدا نمیشه با این پول ودی که دارم میمیرم از ناراحتی واقعا مرده ها آسوده تر هستن از ما کاش بمیرم و ناراحتی مادرمو نبینم هزار کار کردم ولی هیچ کدوم جور نمیشه مادرمو خوشحال کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم امشب انقد گریه کردم که شوهرمم از خونه رفت بیرون بچه ها فقط خواهشا باهام درد دل کنین افسرده و ناراحتم 

عزیزم خدا بزرگه درست میشه..میتونن برن یه محله پایین فعلا یه خونه اجاره کنن بشینن ..یا اینکه اگه خودت امکانشو داری بیار پیش خودت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم توکل کن ب خدا درست میشه ایشالا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عزیزم خونه کوچیکتر و ارزونتر پیدا کنید فعلا چاره ای نیست یه مدت سخت بگذرونید . اوضاع مسکن افتضاحه هر کی یه آلونک داره کلی گرونش کرده خون مستاجر ها رو کردن تو شیشه 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
عزیزم خونه کوچیکتر و ارزونتر پیدا کنید فعلا چاره ای نیست یه مدت سخت بگذرونید . اوضاع مسکن افتضاحه هر ...

عزیزم اونا هم حق دارن . زندگی سخت شده باید یه جوری ملکشونو بدن اجاره که بتونن پیاز کیلویی ۱۵ تومن و گوشت کیلو ۱۵۰ تومن بگیرن . 

این یه چرخشه عزیزم. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عزیزم خدا بزرگه درست میشه..میتونن برن یه محله پایین فعلا یه خونه اجاره کنن بشینن ..یا اینکه اگه خودت ...

من خودم تو آپارتمان اجاره ای میشینم و کوچیکه واقعا بدبختم

عزیزم اونا هم حق دارن . زندگی سخت شده باید یه جوری ملکشونو بدن اجاره که بتونن پیاز کیلویی ۱۵ تومن و ...

میدونم گلم  ولی بعضی ها به ناحق گرون کردن واقعا اون ملک ارزشش اون قیمت که گذاشتن نیست . مشکل نبود قانون و مدیریت ضعیف و ناکارآمد هست 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
بمیرم الهی عزیزم. ما هم یموقع خونه میخواستیم قحط خونه بود و قیمتا نجومی.ولی تهش یه خونه گیر اوردیم ص ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم انقد که غصه خوردم نزدیکه دق کنم مامانم همش بهم زنگ میزنه چیکار کردی و من بدبخت هر بار یه امیدی بهش میدم ولی هیچی پدرمم فوت شده