2777
2789

من رفتم بهداشت زنه اونقدر تکون داد پیدا نمیکرد جنین گفت وا زنده س چرا صدا نداره قلبم اومد تو دهنم که یکم اورد پایین تر صدای قلبش رو شنیدم ... حتی قشنگ تر از جاهایی که رفته بودم سونو ... وای حس خیلی خوبیه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ی سوال داشتم برا غربالگری رفتم گفت جنسیتش معلوم نیست ۱۵هفتگی از روی کنجکاوی رفتم سنو معمولی کفت دختر ولی دیروز سنو انومالی بیست هفته گفت پسر خیلی هم واضحه بنظرتون اعتماد کنم دیگه

منم تو چندتا زایشگاه و بهداشت رفتم صدای قلب بچمو چک کنن تو ۲۰ هفته اصلا نتونستن صداشو پیدا کنن تازه اینقد به شکمم فشار آوردن و اذیت کردن که کل روز رو شکمم درد میکرد  چون تو مسافرت هم بودم خیلی نگران شدم همون روز برگشتم شهرم رفتم زایشگاه خیلی راحت تو چند ثانیه با داپلر صدا قلبشو پیدا کرد و چک کرد. بعضیا سرشون نمیشه اذیت میکنن فقط..😶😑

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞
ولی ی سوال داشتم برا غربالگری رفتم گفت جنسیتش معلوم نیست ۱۵هفتگی از روی کنجکاوی رفتم سنو معمولی کفت ...

آنومالی دقیق تره  معمولا  تا ۱۸ هفته اگه دختر هم باشه باقاطعیت نمیگن چون امکان داره پسر باشه ولی هنوز رشد نکرده که بتونن ببینن اونجاشو😁😁😁😁

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞