2777
2789
عنوان

بى خيال شدن و باردارى

93 بازدید | 6 پست

خانما يه سوال داشتم اين كه ميگن همه ما وقتى حامله شديم كه ديگه بى خيال شديم و بش فكر نميكرديم درسته؟واقعا وقتى ادم بى خيال بشه باردار ميشه مسى اينجورى بوده 

من واسه هر دوبارداریم اصلا امید نداشتم صفر درصد بود امید حامله شدنم و ماه اول دوم شدم

واقعا بیخیالی اثر داره

دوستمم بعد ۱۵ سال چشم انتظاری ماه رمضان  پارسال تمام روزه هاشو گرفت فکر نمیکرد باردار باشه ولی بود

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من از اول عروسیم دنبال بچه دار شدنم نزدیک عید پارسال ک دنبال لباسو اینطور چیزا بودمو همم چن وقت قبلش هی از میدادم منفی میشد اعصابم خورد شده بود یادم رفته بود از بچه حامله شدم ولی متاسفانه سقط شد

مگه چند وقت اقدام داشتى؟

من عروسیم شهریور بود ولی ببخشید از ترس زیاد دخول نداشتیم تا بهمن ک ترسم ریخت اسفندم حامله شدم از اونجایی ک شنیده بودم با پردم میشه حامله شد فک میکردم میشم اخه ی جوری بود ک احتمال حاملگی داشت دو سه ماه عقب مینداختم منظم بودم هاا تا اسفند البته من یه ماه اول سر بچه پریود شدم دیگ یاز بدن با بدن فرق داره

چرا اميد نداشتيد مگه مشكلى داشتيد

ن هیچ مشکلی نداشتم ولی از بس دور واطرافیانم دیر باردار شدن منم فکر میکردم دیر باردار شم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا