2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این رشته ها بهتره؟

120 بازدید | 15 پست

دانشگاه پیام نور میخوام بخونم فوق دیپلم نرم افزار دارم میخوام ببینم میخوام از اول درس بخونم دانشگاه پیام نور کدوم بهتره؟

اگر اطلاع دارید بگید واسه هر کدوم از این رشته ها چه شخصیتی خوبه؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
نرم افزار
4
30%
حقوق
6
46%
روان شناسی
3
23%

روانشناس بیکار نرم افزار بیکارتر . حقوق رو پشتکار داشته باشی 60درصد امید

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا حقوق پر رررررررررررر شده. اشباع شده. تا دکترا رفتم.پروانه دارم و بسختی کانون قبول شدم ولی اگه بعقب بر میگشتم نرمافزار یا آی تی میخوندم. الانم بیشتر علاقه ام به طراحی سایته و بصورت شخصی مطالعه میکنم و سایت طراحی میکنم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
نرم افزار مخصوصاً اگر قصد مهاجرت داري 

دقیقا. نرم‌افزار بین المللیه ولی حقوق فقط به درد ایران میخوره و بس . اونم پیام نور. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
دقیقا. نرم‌افزار بین المللیه ولی حقوق فقط به درد ایران میخوره و بس . اونم پیام نور. 

من خودمم عاشق نرم افزارم طراحی فتوشاپ کورلو طراحی وبو دوست دارم ولی شاغلم پیام نو میگن عملیاش باید اجباری کلاس بری سر همین میگم حقوق بهتره حداقل کلاساش اجباری نیست

یعنی از طراحی سایت درامدت بیشتره تا حقوق

فعلا نه ولی درآینده ای نزدیک انشاالله. هنوز کاملا حرفه ای نیستم و به اون مرحله‌ای که درآمدم ازطراحی سایت بالا باشه نرسیدم ولی امسال یدونه پرونده هم نداشتم. از بس اوضاع اقتصادی مردم خرابه و  ماده صدو هشتاد و هفتی ها زیاد جذب شدند .

میدونی اصلا ماده 187 چیه؟    

من خودمم عاشق نرم افزارم طراحی فتوشاپ کورلو طراحی وبو دوست دارم ولی شاغلم پیام نو میگن عملیاش باید ا ...

خب لیسانس حقوق به تنهایی بدردت نمیخوره. اگه درآمد برات مهمه باید بعدش بتونی آزمون هفت خان کانون وکلا یا آزمون قضاوت یا آزمون استخدامی قوه قضائیه قبول بشی.

سردفتری هم که محاله قبول بشی ده سال یکبار آزمون میذاره محدود    یکی دوتا میگیره اونم  ایثارگران که امتیاز دارند .قبول میشند.

اما نرم‌افزار فقط کافیه مهارت داشته باشی میتونی خویش فرما کار کنی.

خب لیسانس حقوق به تنهایی بدردت نمیخوره. اگه درآمد برات مهمه باید بعدش بتونی آزمون هفت خان کانون وکلا ...

من شاغلم و کارمم تمام وقته خودم دلم به نرم افزاره ولی میترسم کلاس بزارن چون عملی داره حقوقم دوست دارم ولی الویتم نرم افزار به نظرت برم دانشگاه پیام نور اذیت نمیکنن سر کلاس