2777
2789
عنوان

جاریم خیلی پاچه خواره

1085 بازدید | 50 پست

اون30سالشه ومن18فقط میخاداون کاروکنه برای خونواده شوهرم این کارو کنه اونقد پرروشون کرده توروی جاریم فحش میدن به خونواده اش اونم انگارنه انگار کلا کاری کرده توقع خونواده شوهرمو ازمن زیادکرده من چیکارکنم ؟!نمیتونم خودموشبیه اون کنم فقط راهکاربدیدمن چه برخوردی باخونواده شوهرم وخوده جاریم داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیاا بابا تو تنها کاری که میکنی با شوهرت خوب باش که اونا نتونن تو زندگیتون سرک بکشن خیلی صمیمی هم نشو 

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑

دقیقا مادرشوهرمن خودش گفت جاریت چاخانه.اونم کارمنو سخت کرده ولی من دیگه محل نمیدم خاک توسرش.تادیگه خواهرشم میاد کارامادرشوهرمم میکنهّخانوادگی چیز......هستن 

هیچی  
هر کاری کنه آخرش به چشمشون نمیاد خیالت راحت بنظرم شما مثل خانم ها زندگی کن شوهرتو بچسب کار بهشون ندا ...

جالب اینجاست پشت سرش غیبته وقتی نیس میگم این به این خوبی پشت سرش اینهمه حرف میزنن حالاببین راجبه من...

مثلامیاد هی توآشپزخونه است میره دسشویی وحمام واینارومیشوره حرصم میده

ولش کن کمتر برو اونجا اگه تو خونه مادر شوهر کار کنی بعدش یه روز نتونی کاری براشون بکنی صد حرف در میارن شماهم میرین خونشون غذا خوردی طرفا رو بشور فقط در همین حد

مثلامیاد هی توآشپزخونه است میره دسشویی وحمام واینارومیشوره حرصم میده

مگه کوزته؟ بهتر بزار اون کار کنه اگه قراره با دستشویی شستن و کلفتی ادم عزیز بشه میخام نشه 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋