2777
2789
عنوان

بیاید ترو خدا😢

148 بازدید | 7 پست

خسته شدم دیگه گفتن علمی کاربردی واسه شاغلا خوبه اومدم حالا همه ی استادا میگن ۳ جلسه بیشتر حذف میکنیم.

رشتم نرم افزار تو فکرمه برم پیام نور پیام نور کلاس داره یا اونم باید اجباری کلاس بری؟جمعه هام شوهرم نمیزاره کلاسی چیزی برم،برم پیام نور بدون کلاسه؟این الویتمه خودم میتونم بخونم

علمی کاربردی باید بری کلاس .ولی پیام نور نری هم تیراد نداره اما بعضی از استادا که باهاشون درس عملی داری باید بری مثلا سرکلاس ازت کار میخوان

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۳ سال پیش رو خبر دارم که کلاسای تئوری اجباری نبود. بعضیا نمیومدن کلاس فقط امتحان میدادن. ولی کلاسای عملی و آزمایشگاه اجباری بود.  الان رو نمیدونم همونجوره قوانینش یا نه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

رشتت چی بود عزیزم؟کلاسا چه روزایی چطوری بود؟

معمولا مقطع کارشناسی واحد بیشتره اکثرِ روزها کلاس هست، ولی خیلیا بخاطر شرایطشون نمیومدن کلاسای تئوری رو. ولی ما چون آزمایشگاه زیاد داشتیم بخاطر رشتمون   آزمایشگاه هارو میومدن حتما.  اینکه چه روزایی کلاس باشه بستگی داره کارشناسی باشین یا ارشد 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

رشتت چی بود عزیزم؟پس چه فرقی داره با دانشگاهای دیگه؟

زیست بود گلم. فرقش اینه دانشگاه های دیگه باید کلاسای تئوری رو هم حتما بری. ولی پیام نور میشد کلاسای تئوری رو نرفت و فقط امتحان داد.

رشته ی ما آزمایشگاه زیاد داشت آزمایشگاه ها اجباری بود باید حتما میومدن . نمیدونم رشته ی شما واحدِ عملی هم داره یا نه . اگه عملی و آزمایشگاه نداشته باشین و قوانین هنوز مثل قبل باشه میتونین غیرحضوری بخونین کلاسارو نرین فقط امتحاناشو بدین. واسه محکم کاری زنگ بزنین  پیام نور بپرسین شرایطِ رشته ی شما چه جوریه