2777
2789

بچه ها من دانشگاهم دو ساله تموم شده. همش تو خونه تنها و بیکار. دیگه دارم افسرده میشم یکی دو سال کلاس نقاشی رفتم دیگه نرفتم. ترم قبل هم زبان میرفتم از امروز ترم دو شروع میشه نمیدونم برم یا نه!!البته میخام نقاشی ادامه بدم

خیلی دنبال استخدامی بودم ولی قبول نشدم خیلی نا امیدم، دوس دارم حداقل از طریق یادگیری کلاسی چیزی بتونم کسب درآمد کنم 

حالا به نظر شما زبان ادامه بدم یا نقاشی و یه کلاس هنری دیگه برم؟ مرسی که نظر میدین 

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان كارامد تره براي الان 

جدی ؟چطور عزیزم؟ 

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
لیسانسه های زبان بیکارن ول میچرخن 

نه عزیزم رشتم روانشناسی بوده. الان یک ترم دارم زبان میرم   

کلاس هنری برو. هیچ چیز به اندازه هنر به روح و روانت آرامش و استراحت نمیده

کلاس زبان هم بعدا برو . 

اگر دنبال درآمد هستی از طریق هنر زودتر از زبان به نتیجه میرسی . با این کلاس زبان ها هیچکس به کسب درآمد نمیرسه . کلا زبان درامد خاصی نداره. همه الان شدن مترجم.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
هر دوش بیکاری وقت داری

آره عزیزم خیلی بیکارم 😅🌷