2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن دختر دوماهم

66 بازدید | 6 پست

سلام

دخترم از پریشب تا حالا مدفوع نکرده

دو ماهشه

شیرخودمو میخوره

شکمش نفخ داره گریپ میکسچر میدم

الان از پریشب تا حالا مدفوع نکرده چیکار کنم؟

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

چون شیر خودتو فقط میخوره تا ی هفته اشکال نداره ولی با روغن زیتون دور نافشو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده باهاشم حالت دوچرخه بزن روزوی چند بار انجام بده سکمش کار میکنه منم یبار ۵ روز کار نکرد فک کنم اکثر نوزادا تو دوماهگی اینجور میسن .پسر منم دوماهگی اینجور شد.

چون شیر خودتو فقط میخوره تا ی هفته اشکال نداره ولی با روغن زیتون دور نافشو جهت عقربه های ساعت ماساژ ...

دوچرخه میزنم هر روز صب براش بازشم میکنم خودش دو چرخه میزنه😅

ولی روغن زیتون امتحان نکردم

مرسی عزیزم

کسی بازم تجربه ای داره بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچرخه میزنم هر روز صب براش بازشم میکنم خودش دو چرخه میزنه😅 ولی روغن زیتون امتحان نکردم مرسی عزیز ...

ی داروی گیاهی هست اسمشو یادم نمیاد من اونم درست کردم تو روز دوبار بهش دادم شب شکمش کار کرد

اهان اسمش ترنجبینه 

عه راست میگیا اتفاقا دارم ترنجبین

اولا ک تازه دنیا اومده بود بهش میدادم

ی دنیا ممنون😘