2777
2789
عنوان

واسه اینکه مادر خوبی باشید چه کارایی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بازی هایی میکنی؟

خودش دوس دارم بازیهای توپی و راکتی بکنیم ولی من چون جون ندارم ازین بازیا باش بکنم، اینا رو سپردم به باباش البته زیاد هم وقت نمیکنه باهاش بازی کنه مثلا هفته ای یه بار

من کلی بازی فکری به مناسبتای مختلف براش خریدم و با اونا خیلی دوس داره بازی کنیم

نقش های مختلف بازی میکنیم، مثلا مسابقه ی تلویزیونی بازی میکنیم و در قالب مسابقه مشقاشو مینویسه ، یا مهارت های اجتماعی رو بهش یاد میدم

مثلا من دختر میشم اون بابا میشه و من خواسته های غیرمنطقی مثل بستنی خوردن تو زمستون دارم و اون باید منو قانع کنه و .....

کاردستی و خمیر بازی هم میکنیم

بله خیر معکوس و ....

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
الان 21 سالم هست اما از وقتی که یادم میاد همین بوده 

حتما هنوز فکر میکنه بچه اید!!!! بعضیا تا بچشون صد سالشم بشه میگن بچس. مثل عمه ی من.دخترش 34سالس2تا بچه داره هنوز بچه حسابش میکنه

ببخشید متوجه نشدم.تو آیدی شما؟

نه از آیدی تل بزن امیر شریفی

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

من الان فقط دارم تحمل می کنم به مادرم هم گفتم ازدواج کردم سالی یک بار هم نمیام. که هم من راحت باشم. هم شما که دیگه خوردم نکنید. فقط حواستون باشه رفتاری نکنید که اون بچه احساس این اضافه هست داشته باشه. 

پول هم چیز نیست. وگرنه من از نظر مالی همه چیز دارم 

فکر نکنید این که از نظر مالی اوکی باشه همه چی اوکی هست 

ولی پسر من خیلی جوشیه

خیلی هم همیشه وقتی جوش میاره اروم باهاش حرف میزنم و سعی میکنم ارومش کنم و کنارش باشم ولی خیلییی طول میکشه تا به حالت عادی برگرده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........