2777
2789
عنوان

واسه اینکه مادر خوبی باشید چه کارایی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 48 پست

خیلی دعا میکنم

خیلی از خدا کمک می‌خوام چون واقعا بدون کمک اون نمیشه ،من به دلایل زییادی بسیار عصبی بار اومده بودم و الان فقط با تمرکز و التماس و دعا خیلی تغییر کردم

تلقیین با دعا زییاد میکنم

به بچه هامم تلقیین مثبت زییاد میدم 

قبل خواب و طی روز صفات مثبتشون و چند بار تکرار میکنم

سعی می‌کنند چند بار در روز بغل و قبل خواب بغل و این تکرار و تلقین باشه 

هیچ وقت نمیگم انتقام بگیرن 

راستی با اینکه یکم از پریشونینو به دخترم انتقال داده بودم ولی تو کلاس فقط به این دخترم میگن دختر مهربون

تو کلاسشون ۳۶ تا بچن ولی لقب دختر مهربون و اون دار

خوراکی های خوش مزه و زییاد میدم به دوستاش بدن

سی دی و فایل انگیزشی

قبل از خواب و اول صبح دعاهای مخصوص میخونم و برا آرامشم دعا میکنم 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

تجربه بهم ثابت کرده هروقت براش وقت گذاشتم و باهاش بازی کردم و کنارش لحظات شادی رو گذروندم، خیلی خیلی حرف گوش کن تر شده. به طرز عجیبی باهام همکاری میکنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اشتباهی میکنه خب میکم کارت اشتباه 

یه گاهی دَله دیونه بازی در میاریم میخندیم 

میبرمش تو حمام اب بازی و مسخره بازی

بهش اجازه شیطنت میدم ولی ولی خونه مادربزرگاش میره خمش میخان اروم بشینه و هی بکن نکنش مکینن

من دیر ب دیر پار ک میبرم نمیشه زیاد رفت بیرون شوهرم و خانوادش جنبه ندارن متسفانه 

فقط به حرف ادعاشون میشه که بگن برو بیرون و بگرد

خرد کردن رو توضیح میدید؟ مثلا چکار میکنن مادرتون؟

اجازه حرف زدن بهم نمیده. یا اگر حرفی بزنم خلاف من حرف میزنه. بااین که می دونه حرف من درست هست. یا اگر کسی از من سوال کنه خودش جواب میده. شخصیت من رو جلوی دیگران خورد می کنه. تصمیم دارم بعد ازدواج کاملا رفت و آمدم رو قطع کنم. چون هرروز گریه هست. اصلا به حرف هام اهمیت نمیده. 

سی دی و فایل انگیزشی چیه عزیزم توضیح میدی؟

شهرام اسلامی قبلاًقانون جذب الان 

تو تا هست 

از آیدی بزنی مییاد

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))