سلام خانم های عزیز بی بی چک مثبت باشه کی باید بریم ازمایش؟ و اینکه هفته چند بارداری بی بی چک مثبت نشون میده؟
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
الان نشون میده ازمایش یا باید از موعد یک الی دوهفته بگذره؟
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
الان نشون میده ازمایش یا باید از موعد یک الی دوهفته بگذره؟
وقتی بی بی نشون داده مطمعن باش ازمایش ۱۰۰ درصد نشون میده
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
فکر کنم تاریخ اخرین پریودت یک هفته کمتر میشه سن بارداری یعنی برای من اینطور بود
اگر اخرین پریودی 19 اسفتد باشه میشه چند هفته؟
برو آز بتا بده هشت هفته از اولين روز آخرين پريودت كه گذشت با جواب آزت برو دكتر
الان نمیدونم چند هفته هستم برم ازمایش نشون میده ؟