2777
2789
عنوان

خانما بی بی چک مثبت یعنی هفته چند بارداری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22668 بازدید | 66 پست

من بی بی چکم مثبت شد هفته بعدش ازمایش دادم

بنظرم حالا ک بی بی چک مثبت شده واستا دو هفته یا ۳ هفته دیگه برو سونو بده

چون وقتی بی بی چک مثبت بشه ۹۹ درصد بارداری ازمایش الکیه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

روز موعد پریود معمولا بی بی مثبت نشون میده که بعدشم میتونی بری ازمایش بدی

برای محاسبه سن باردارین اولین روز اخرین پریودیتون تا الان که هستین حساب کنید

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو از همین الان البته نری هم مشکلی نداره ی دفعه برو سونو که مطمعن  بشی خارج رحمی نیست...سنش هم ...

یک دفعه یعنی کی برم بهتره ؟ یک هفته دیگه ؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
19 اسفندماه

یک ماهو دوروزته

یعنی چهار هفته و دوروز

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
یک دفعه یعنی کی برم بهتره ؟ یک هفته دیگه ؟

ازمایش خونتو برو بده مطمعن بشی بارداری

برای دکتر و سنو هشت هفتت شد برو

تقریبا سه هفته

ممنونم پس میشه اعتماد کرد به بی بی چک ؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
من بی بی چکم مثبت شد هفته بعدش ازمایش دادم بنظرم حالا ک بی بی چک مثبت شده واستا دو هفته یا ۳ هفته د ...

وا عدد بتا مهمه...باید حتما یه آزمایش تیتر بتا بده

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
من بی بی چکم مثبت شد هفته بعدش ازمایش دادم بنظرم حالا ک بی بی چک مثبت شده واستا دو هفته یا ۳ هفته د ...

الان ازمایشو پس واسه چی برم ؟ بزارم بعد سونو برم یا نه ؟

وا عدد بتا مهمه...باید حتما یه آزمایش تیتر بتا بده

الان ازمایش بتا همون ازمایش بارداریه یا نه ،؟

اره تاریخ اخرین پریودت کی بود حساب کن شدی ۶ هفته برو

پس از نوزده اسفند شش هفته گذشت برم سونو و دکتر

اره عزیزم اما ازمایش بده نشون دکتر هم بده اسد فولیک هم روزی یدونه باید بخوری

اسید فولیک میخوردم باردار بشی هم باید خورد؟ میگن نخورین که