2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی و هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 42 پست

واسه عمل لابیاپلاستی خیلی تحقیق کن.البته اینم بگم واسه عمل زیبایی واژن واقعا نظر شخصیت مهمه .درسته که میگن فقط لابیا رو برش میدیم .. اما خوب مراقبتهای بعد از عمل لابیاپلاستی یکم اذیتی داره.من خودم یک هفته کامل رو تخت خواب بودم تکون نمیشه خورد. روش تحقیق کن.نظرات مردمو بخون .من خودم اون زمان ها از تو سایتا نظراتو خوندم..از همین نی نی سایت، سپیدیار ،سایت های دکترا البته مال دکترا به نفع خودشون بیشتر مینویسن. باز سپیدیار و اینا تبلیغ نیس علمی تر بررسی کرده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم ، درد بعد از عمل هستش ، امپول زمان بی حسی هم درد داره 

سلام خوبي جاي بخيه هات كامل رفت؟؟؟

چه پمادي يا ترميم كننده اي مصرف ميكردي اسمشو ميگي توروخدا مرسي

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
ببین من الان ۲ماهه انجام دادم دکترمم خوب بود  ولی ببین من هنوزم دردو حس میکنم و اینکه همون ام ...

سلام خوبي جاي بخيه هات كامل رفت؟؟؟

چه پمادي يا ترميم كننده اي مصرف ميكردي اسمشو ميگي توروخدا مرسي

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

من لابیاپلاستی رو می دونم که عمل خوبیه . مخصوصا برای اونایی که زایمان طبیعی داشتن. 

یکی ز دوستام تو اصفهان پیش دکتر محمدبیگی رفت و انجام دادم و خیسلی راضیه الان. 

به نظرم یه مشاوره بگیر شاید با هموروئید هم بشه همزمان انجام داد. ولی تخصص هموروئید فرق می کنه. 

لابیاپلاستی رو خیلی از دکترای اصفهان انجام میدن و خیلی از متخصصای زنان این جراحی رو انجام میدن چون پولش خوبه ولی من خودم به شخصه کار دکتر بهناز بنی هاشمی رو خیلی قبول دارم فوق العاده عمل می کنه من سفید کردن هم پیششون انجام دادم راضیم

هموروئید و فک نکنم دکتر زنان درمان کنه عزیزم ولی لابیاپلاستی و باید بری پیش دکتر زنان که البته دوره های جراحی زنان و گذرانده باشه

من خیلی تحقیق کردم تو اصفهان دکتر مریم محمدبیگی حرف اول و میزنه خودم رفتم پیش ایشون خیلی ام راضی ام از نتیجه عملم

من این شماره موبایل و از دکتر محمدبیگی دارم09135454458

من تو کلینیک هرا عمل لابیاپلاستی انجام دادم نتیجش خیلی خوب شد چون من لبه های واژنم قرینه نبود و خیلی شل شده بود خیلی میترسیدم که بدتر بشه ولی بعد از عمل کاملا قرینه شده  و مهمتر اینکه اصلا نه حین عمل نه بعد از عمل اذیت نشدم.

من ادرس سایتشون رو دارم میدم هر کی خواست بره سر بزنه

https://heraclinic.ir/
 ۶۶۹۳۳۸۶۹