2777
2789
عنوان

کسی توی بارداری ادرارش بوی بد میداد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13844 بازدید | 30 پست
وای من اینقد میرم دستشویی دیگه خسته شدم هر ده دیقه تو راه دستشویی ام شباااا که میخوابم تا صبح میترک ...

همین باعث میشه عفونت ادراری بگیری

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=86516998]نمی‌دونم عفونت دارم یا نه خیلی میترسم چه خطری داره؟[/QUOTE حتی تو بهداشت منطقه تونم ...

ایران نیستم گلم

اینجا این کارا راحت نیست متاسفانه 

قرص هم نمیتونم گیر بیارم

چه قرصی خوردید و چند وقت

ایران نیستم گلم اینجا این کارا راحت نیست متاسفانه  قرص هم نمیتونم گیر بیارم چه قرصی خوردید و ...

فکرکنم سفکسیم بود وبه مدت ۵ روز خوردم

ولی اگه زیاددردوسوزش نداری همون مایعات زیادبخور وخودت دارو سرخود نخور

میتونم بپرسم کجایی؟

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
فکرکنم سفکسیم بود وبه مدت ۵ روز خوردم ولی اگه زیاددردوسوزش نداری همون مایعات زیادبخور وخودت دارو سر ...

سوزش که اصلا ندارم

توی کشاله هام و زیر شکم درد دارم که میگن مربوط به بارداریه و خفیف هست

من امریکا هستم گلم

عزیزم نگران نباش احتمالا به خاطر کم آبی بدنته

آب زیاد بخور

حتی اگه عفونت ادراری باشه که البته بعید به نظر میاد توی هفته های اول بارداری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

اینکه میگن عفونت ادراری خطرناکه واسه هفته های بالا و در شرایطیه که عفونت زیاد ادامه پیدا کنه

اصلا نگران نباش و آب زیاد بخور. کلا توی بارداری باید خیلی آب بخوری از همه نظر خوبه برات

اینم که میگی هفته 8 به بعد ویزیت میکنن کار درستیه. قبل از اون اصلا معنی نداره ویزیت. اون موقع قلبشم به لطف خدا تشکیل شده و میتونی ببینیش

ایران نیستم گلم اینجا این کارا راحت نیست متاسفانه  قرص هم نمیتونم گیر بیارم چه قرصی خوردید و ...

خواهشا تجویز دارویی نکنین 

خیلی خطرناکه 

اصلا من تو شیردهی سرما خوردم دکترم بهم دارو نداد

تو بارداریی فقط با مایعات خوردن بیشتر و یا سیر تازه میتونی درمان کنی تازه اگر عفونت باشه

اون چیزی نیس طبیعیه اگه قسمت پهلوت دردبگیره عفونت ادراریه 

منم درروز هرازگاهی ی خرده پهلوم تیر میکشه خوب میشه این یعنی عفونت ادراره؟چون خیلی میرم دستشویی

ولی تو هفته ۱۰ رفتم ازمایش دادم ک اونی ک تو یه برگه کلی آزمایش نوشتن.اونو رفتم انجام دادم اگه بود اونجا مشخص میشد دیگه ن؟

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘