2777
2789
عنوان

به نظرتون بوسيدن زن و شوهر توي جمع كار بديه

| مشاهده متن کامل بحث + 6881 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثلا ببینم زن و شوهر تازه همدیگرو دیدن مثلا یکیشون بیرون بوده و موقع سلام و خوش آمد گویی همدیگرو میبوسن یا موقع خداحافظی یا واسه تبریک گفتن 

یعنی یه بوسه معمولی که با بقیه هم ممکنه داشته باشیم به نظرم خیلی هم خوبه

ولی از اینا که تو جمع میچسبن و اتاق خوابشون رو میارن تو جمع و یا بی دلیل ببوسن تو جمع خوشم نمیاد

به نظرم واس پیشنهاد بازی دادن تو جمع بوسه و بغل واقعا لازم نیست

روبوسی ساده برای تبریک عید و... اشکال نداره

ولی بیشتراز اون نه

اون بخشی که زن و شوهری میشه و فقط مختص زن و مرد باشه نه تو جمع نمیپسندم.

واقعا اگر خودمونو بذاریم جای مجردایی که  شرایط ازدواج ندارن و علاقه دارن هیچ وقت اینکارو نمیکنیم.

از نظر حسی و عاطفی واقعا سخته

اصلا برین عملیاتتون جلو خانواده انجام بدین به ما چه

ولی دو نفر که همو دوس داشته باشن نیازی به جار زدن و اینکارا نیس با یه نگاهم میتونن عشقو ببینن تو هم

هم دعوا بده هم اینکارا 

حالا هرکار میخواین بکنین شما که مراعات بقیه ادما واستون تعریف نشده چه نظری میخواین از ما!!!

اصلا برین عملیاتتون جلو خانواده انجام بدین به ما چه ولی دو نفر که همو دوس داشته باشن نیازی به جار ز ...

جان؟ خيلي بي ادبي متاسفانه تربيت خانوادگي نداري ظاهرا

نظرتو يه بار دادي بيشتر اظهار فضل نكن لطفا