بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تقریبا دوماهش بود، انگارجاقحطی بود رفتم پشت در و پشت به در. وایسادم کفش بپوشم، در آهنی سنگین بود شوهرم بدو اومد ودر رو تندومحکم. باز کرد نمیدونست من پشتشم در خورد تو کمرم سریع جاش کبود شد، فرداش که دقیقا مراسم شیرخوارگان حسینی بود سقط شد
گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
تقریبا دوماهش بود، انگارجاقحطی بود رفتم پشت در و پشت به در. وایسادم کفش بپوشم، در آهنی سنگین بود شوه ...
متاسفم 😔درد داشت؟
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
تقریبا دوماهش بود، انگارجاقحطی بود رفتم پشت در و پشت به در. وایسادم کفش بپوشم، در آهنی سنگین بود شوه ...
الهی عزیزم.همینه میگن توی بارداری مثل شاهزاده ها و آدمایی که دور از جون مریض هستن با خودتون رفتار کنید.(کار سنگین نکنید و مواظب باشید و تا جایی که میشه توی پر قو خودتونو نگه دارید به اصطلاح...)
خدا صبرت بده عزیزم.امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه
لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من چهار هفتم بود هيچ اطلاعاتي از داروهاي گياهي كه باعث سقط ميشن نداشتم از قضا هرچي مضر و سقط اور بود روزي چند بار ميخوردم ولي خب تجربه شد شبي كن سقط شد و تو نوار بهداشتي افتاد تا صب ميرفتم دسشويي نگاش ميكردم و گريه ميكردم ببخشيد واضح گفتم😥