2777
2789
عنوان

نگهداری طلا در بانک

2138 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

آیا شما تجربه ی نگهداری طلا در بانک رو داشتین؟

کدوم بانک؟ معتبر هست؟ چقدر هزینه بابت نگهداری دریافت میکنن؟

آیا هنگام تحویل وزن و عیار طلا و نوعش که گردنبند هست یا مثلا سکه رو ثبت میکنن توی سیستم یا قرارداد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بان ملی گذاشتم.وزن میکنن مینویسن یه مقدار بهت پول میدن که موقع گرفتن طلا باید پولو بدی طلارو بگیر ...

یعنی بابت نگهداری پولی دریافت نمیکنن؟

عزیزم چقدر بهت پول دادن؟

آیا قابل اعتماد هستن؟

طلاهای من و ننم بقچه کرده لای نمیدونم چی چی قایم کرده😃😃😃😂😂بهتربن بانک بقچه ننه😁😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
یعنی بابت نگهداری پولی دریافت نمیکنن؟ عزیزم چقدر بهت پول دادن؟ آیا قابل اعتماد هستن؟

بابت ۱۴۳گرم ده میلیون میدن

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

نه پول نمیگیرن پول میدن بهت به اندازه طلات نمیدونچن درصد میدن پول.من مادرشوهرم چندین ساله میزاره بانک ملی قابل اعتماد بوده😑

دوستان لطفا برا بچه دار شدنم دعا کنین  

من خودم گذاشتم  

یه سری رو بنام خودم یه سری رو بنام همسرم 

بله مطمعنه بانک کارگشایی بانک ملی مرکزی هر شهری هست

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
بهترین و قابل اعتماد ترین بانک😁👍

دقیقا👌🏽😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...