2777
2789

چند روز پیش طرحِ اصلاح قوانین مهریه تصویب شد. (با ۱۹۷ رای موافق به ۳۸ رای مخالف)

به صورت خلاصه و خیلی خودمونی داستان از این قراره:

- از این به بعد آقایون به خاطر ناتوانی در پرداخت مهریه به هیچ وجه بازداشت نمی‌شن.

- شرایط تقسیط مهریه بسیار ساده می‌شه.

- شرایط توقیف اموال بسیار پیچیده می‌شه.

یعنی: اگر خانومی حق طلاق نداشته باشه و بخواد از مهریه به عنوانِ ابزارِ اهرم طلاق استفاده کنه، عملن این ابزار از دسترس‌ش خارجه.

شروط ضمن عقد رو جدی بگیرید لطفن !

چه‌قدر در همین سایت که نمونه‌ای از جامعه‌ی زنانه، متأسفانه متأسفانه متأسفانه از روی جهل و سنت و کلیشه، مهریه‌ی بالا رو بر شروط ضمن عقد ترجیح می‌دن. 

ای کاش مشاوره‌ی حقوقی قبل از ازدواج رو اجباری کنن 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش زنها یه روزی بفهمن که مهریه مفت نمی ارزه

زن باهوشی اونی نیست که به اندازه ی سال تولدش مهریه میگیره بلکه اونیه که شروط ضمن عقد رو میگیره تا هم اندازه ی شوهرش حق و حقوق داشته باشه

من هنوزم طرفدار مهریم

🤔🤔🤔

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

خدا خودش حق هایی رو که از بقیه میگیرن مگه جبران کنه

قطعن خدا قادر مطلقه ولی بر گردن هر انسانی هست که از حق خودش در حد توان دفاع کنه عزیزم

قطعن خدا قادر مطلقه ولی بر گردن هر انسانی هست که از حق خودش در حد توان دفاع کنه عزیزم

چطوری دفاع کنی وقتی مجلس رید تو مهریه زن الان میان بهت حق طلاق و خونه رو اینارو میدن مردا فقط بشین تا بدن

مهریه گرفتن تا قبل این هم بسیار دشوار بود برای خانوما الان دیگه اونایی که از مهریه به عنوان به قول خودشون پشتوانه هم استفاده میکردن دیگه ندارنش

با مردی که حقوق برابر رو برای شما مناسب نمیدونه ازدواج نکنید به هیچ وجه و نگید از اولش نباید اسم طلاق و اورد جنگ اول به از صلح اخر 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا