2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین برا من که دوقلو هست هفته چند سزازین میکنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای عزیزم  خوش بحالتون  ماشاالله کار خاصی کردین بچتون دوقلو شده؟ من آرزومه 😍

وای چرا ؟همه که به من میگن بیچاره شدی و خیلی سخته.. چرا دوس داری 🤔

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
خیلی.. الان از شدت سختی هی جابجا میشم و غلت میزنم ولی نمیتونم از عرق سرد و سردردددددددد بخوابم... با ...

ای جان من یه دونه بود داغون شدم خدا بهت صبر قدرت بده تحمل کنی اگه نی نی ها جاشون خوب باشه اذیت نشن یاخودت فشارت نره بالا یا قندت بالا پایین نره تا 38هفته ورمیدارن 

عزیزم حتما باید امپول بتامتازون برا تکمیل ریه رو بزنی

چه دکتر بی ملاحظه ای 

چطور بهت نگفته؟

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

دوست من دو قلو باردار بود ۳۸ هفته زایمان کرد راستی معمولا برا دو قلو از ۲۶ هفته امپول ریه میدن خودت حتما یاد آوری کن ،کلا دوقلویی سخته ولی ماههای اخر که بچه ها سنگین میشن سعی کن خیلی استراحت کنی که خدا نکرده زود به دنیا نیان

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
وای چرا ؟همه که به من میگن بیچاره شدی و خیلی سخته.. چرا دوس داری 🤔

عزیزم به خدا توکل کن به حرفای بقیه هم بی اهمیت باش

تازه دوقلو که چیزی نیس من بعد همه نمازام از خدا شش قلو میخوام😅

درسته دو سه سال اول ممکنه یه کم بیشتر اذیت شی ولی بعدش یهویی دوتا باهم بزرگ کردی😍

خداروشکر کنید بابت این لطفی که بهتون کرده

چون خیلیا آرزوشونه جای شما باشن

عزیزم به خدا توکل کن به حرفای بقیه هم بی اهمیت باش تازه دوقلو که چیزی نیس من بعد همه نمازام از خ ...

آره واقعا جاری من از خداشه خدا بهش بچه بده ولی هنو قسمتش نشده تو هم همیشه خداروشکر کن خدا خیلی دوست داشته که 2تا فرشته بهت داده