2777
2789
عنوان

آروغ گرفتن نوزاد بعد ختنه

5288 بازدید | 9 پست

سلام خانوما . امشب پسرم به روش حلقه ختنه کردیم خیلی درد کشبد جییگرم کباب شد براش حالا بعد شیر دادن چطور آروغش بگیرم؟ میترسم بلند کنم بزارم رو شونم درد بگیره اونجاش . چکار کنم ؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت سفت نچسبونش آروم بلندش کن شب اول در کل سخته خب تحمل کنیدد

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
پوشکشوشل ببند درد نمیگیره.با احتیاط بلندش کن دوشب بگذره کاملا خوب میشه

خدا از دهنت بشنوه خیلی درد کشید تحمل ندارم دوباره درد بکشه 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
عزیزم بچت چند وقتشه؟به چه روش ختنه کردی

سه ماه و 1 هفته روش حلقه به نظرم سنتی ختنه کنی بهتره چون تو روش حلقه هم بی حسی میزنن هم میبرن پوست جلوشو اونجوری بچه زودتر  راحت میشه حلقه نداره دیگه  

به خودت سفت نچسبونش آروم بلندش کن شب اول در کل سخته خب تحمل کنیدد

پوشکش شل بستم اصلا میترسم بلند کنم بزارم ش رو شونم دردش بگیره فعلا شیب دار رو پام خوابیده دورش بگردم پسرکم خیلی اذیت شد