2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلییی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 36 پست
اصلا به خواهرش ربطی نداره این یه چیزی بوده بین تو و همسرت

دل منم از همین گرفته.اولویتش من نیستم.الان دقیقا یک هفتس هییچ سراغی نگرفته ازم اخه من باید قهر کنم یا اون

دل منم از همین گرفته.اولویتش من نیستم.الان دقیقا یک هفتس هییچ سراغی نگرفته ازم اخه من باید قهر کنم ی ...

چند وقته عقدین؟

اخرین حرفش چی بود

دعواتون شد؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عقدین؟ اخرین حرفش چی بود دعواتون شد؟

یکسالو نیم.ما تو جمع خونوادگی بودیم.باهم بحث و دعوا نکردیم.فقط سر موضوع همین دو دانگ خونه بحث کردیم ک ایشون گفت نمیدم.بعدم خداحافظی کردند و رفتن.همین

قبلا هم سر این ک ب حرف خواهراشه باهم بحث کرده بودیم من فکر میکردم این اخلاقشو میزاره کنار اما میبینم ک بدتر شده.چه صدتا حرف من بزنم چه یک کلمه خونوادش بگن.و اینکه خواهراش ناتنی هم هستن

قبلا هم سر این ک ب حرف خواهراشه باهم بحث کرده بودیم من فکر میکردم این اخلاقشو میزاره کنار اما میبینم ...

وا تازه ناتنی هستن؟؟ 

حالا میخوای چکار کنی

خانوادم اصرار ب جدایی دارن خودمم بیشتر نظر ب جدایی دارم ولی حوصله دادگاه و ....ندارم.روحیم نابوده

دوسش نداری؟ میتونی جداشی

ببین دادگاه رفتن و جدایی بیشتر اذیتت میکنه یا دهن بینیه همسرت؟؟ خوب تصمیم بگیر

دوسش نداری؟ میتونی جداشی ببین دادگاه رفتن و جدایی بیشتر اذیتت میکنه یا دهن بینیه همسرت؟؟ خوب تصمیم ...

دوسش دارم.اما اون منو دوست نداره ک اگ داشت اجازه دخالت نمیداد و اینجوری بی محلی نمیکرد بهم

دوسش دارم.اما اون منو دوست نداره ک اگ داشت اجازه دخالت نمیداد و اینجوری بی محلی نمیکرد بهم

اره حق داری حرفتو قبول دارم

اصلاااا بهش نه زنگ بزن نه پیام

بزار خودش بیاد

اگرم دیدی خبری نشد ازش بگو خانوادت به خانوادش بگن که دیگه همه چی تموم و جدایی

اگه بخوادت که به خودش میاد و اشتی میکنه اگرم نه که پس بزار بره پی لیاقتش..