2777
2789

شنیدم انقباض خوب نیست.. این همون انقباضه... ؟

ضربه و لگد نمیزنن... دو سه روزه.. 

قبلش میزدن هر چند که اونم خیلی زیاد نبود ولی معلوم بود ضربه اس.. الان فقط شکل قلمبه شدن یه قسمت میان... سفت مثل سنگ زیر پارچه که قلمبه اس

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنم همینطوره همش صفت میشه ضربه خیییلی کم‌میزنه همش قلمبه میشه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
منم  اینطور  میشم  دکتر میگه  انقباض  هست. همش نگرانم  میترسم   ...

چرا بده انقباض ؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
قزبونشون برم 😍فک کنم جاشون تنگه دیگه  ولی فردا یه دکتر برو‌

همین شنبه دکتر بودم ویزیت دادم... اون که میگه خوبن.. بعدم کلا سه دقیقه بیشتر تو اتاق نیستم

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
همین شنبه دکتر بودم ویزیت دادم... اون که میگه خوبن.. بعدم کلا سه دقیقه بیشتر تو اتاق نیستم

من هفته ۳۵ ام‌

کنترل داشتم‌رفتم‌پیش دکترم‌دو دقه نشد رفتم‌میگه براچی‌اومدی 

گفتم هیچی دلم‌براتون تنگ‌شده بود

واسه کنترل اومدم دوهفتس به شدت گر‌میگرم همش داغم گاهی حس‌میکنم‌ کیسه آبم‌نشتی داره

میگه هیچی نیس طبیعیه

کلی ویزیت میگیرن مث آدم‌جواب نمیدن