2777
2789
عنوان

اسکرین مثبت سندرم داون

346 بازدید | 10 پست

سلام تو سونو جاریم نوشته اسکرین مثبت سندروم داون تاچه حد میتونه قطعی باشه وبا همسرش پسردایی ودخترعمه هستن

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوسطه یا زیاد؟عکسشو بفرس...معمولا بخاطر پول گرفتن میزنن مثبت ک طرف بره آمینو سنتز بعدم‌میگن همه چی نرماله

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

من جاری دخترداییم با همسرش دختردایی پسرعمه هستن بچه اولش سندروم داون داشت متاسفانه ومشکل قلبی😞 ولی بچه دومش با ازمایشات ویژه سالمه

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

متاسفانه عکس‌ندارم‌برای جاریم‌شدیدا ناراحتم

ان تی ۲.۱۰زده دکترش گفته باید تو پانزده هفتگی یه ازمایش بدی اگر منفی بود خوبه واگه مثبت باشه باید امینو سنتز انجام بده😧😥😥

متاسفانه عکس‌ندارم‌برای جاریم‌شدیدا ناراحتم ان تی ۲.۱۰زده دکترش گفته باید تو پانزده هفتگی یه ازمایش ...

من آمنیوسنتز کردم سالم بود الانم نشسته پیشم با قاشق بازی میکنه 

فداش شم

نسبت پسردایی و دختر عمه جزو بدترین نسبتاس برای مشکلات ژنتیکی متاسفانه.ولی معمولا معمولا بچه اول ریسکش خیلی کمتره

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
نسبت پسردایی و دختر عمه جزو بدترین نسبتاس برای مشکلات ژنتیکی متاسفانه.ولی معمولا معمولا بچه اول ریسک ...

ان شاالله

من آمنیوسنتز کردم سالم بود الانم نشسته پیشم با قاشق بازی میکنه  فداش شم

ای جااان سلامت باشن

چرا چنددرصد احتمال دادن فامیل بودید؟