2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوستم زنگ زد ب زن داییش که دکتره  واسم پ رسید میگه یا باید بچه دار بشه یا اگه هم نمیخا بچه ...

آره روبارداری تاثیرداره.سوتوواژینال چجوریه؟همون سونوی عادیه که تخمداناو رحمو چک میکنه از رو شکم؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
آره روبارداری تاثیرداره.سوتوواژینال چجوریه؟همون سونوی عادیه که تخمداناو رحمو چک میکنه از رو شکم؟

خیییییلی راحت بود مثل معاینه میمونه اصلاااالا هم یه ذره درد نداشت چون من دیشب تاپیک زدم میترسیدم انروز رفتم انجام دادم 

مرسی عزیزم ببخشیدسوال میپرسم همش.شماچطوربراتون تشخیص دادن ک کیست خونیه

من 10 روز بود لکه بینی داشتم تست گذاشتم مثبت بود فکر کردم باردارم لکه بینیم هم واسه همینه.  رفتم آز منفی شد. دیگه گفتم برم سونو ببینم چه خبره گفت کیست داری

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
خیییییلی راحت بود مثل معاینه میمونه اصلاااالا هم یه ذره درد نداشت چون من دیشب تاپیک زدم میترسیدم انر ...

آهامرسی عزیزم پس سونوی عادی ک از رو شکمه نیست.من پس تاحالا سونوواژینال ندادم

من 10 روز بود لکه بینی داشتم تست گذاشتم مثبت بود فکر کردم باردارم لکه بینیم هم واسه همینه.  رفت ...

سونو واژینال یا از رو شکم؟خداروشکرکه مشکلتون حل شده

سونو واژینال یا از رو شکم؟خداروشکرکه مشکلتون حل شده

من شکمی انجام دادم

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

خواهش میکنم. انشالله که مشکلی نداری

آهامرسی عزیزم پس سونوی عادی ک از رو شکمه نیست.من پس تاحالا سونوواژینال ندادم

نه عزیزم  انشالله همیشه سلامت باشین اما اگر خدای نکرده دکتر تجویز کرد حتما انجام بدین چون اصلا نه درد داره نه ضرر چون دقیق تر نشون میده