2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم فلج شد😂

1031 بازدید | 19 پست

سلام دوستان . خوش اومدین به تاپیکم میخوام خیلی خلاصه داستان زندگیمو بگم و ازتون راهکار بگیرم .چند وقته میخوام تاپیک بزنم ولی زندگی لعنتیم دلو دمق برام نذاشته . 

قبل از عقد شوهرم بهم گفته با مادرم زندگی کنیم منم قبول کردم چون تک پسره و یه خواهر داره که ای کاش نداشت . گفت اگه مادرمو اذیت کنی بدجور اذیتت میکنم منم دوستش داشتم از هزار کیلومتر فاصله باهم اشنا شدیم . خلاصه ما عقد کردیم و منو با خودش برد شهر خودشون اونموقع بچه خواهرش 3سالش بودهر روز هم خونه مادرشوهرم بود خیلی هم لی لی به لالاش میذاشتن خلاصه این بزرگتر شد و مشکلات بین من و شوهرم بیشتر شد چون خواهرشوهرم هر روز خونه ما بود بعداز ازدواجمون ما رفتیم زیرزمین نشستیم ولی خب صدا راحت پایین میاد حمام و توالت هم مشترک بود. خلاصه 7سال میگذره و این مدت خواهرشوهرم هر روز اینجا بوده بچهاشم دوتا شدن دوسال پیش مشکل زانو پیدا کرد و درست و حسابی دنبال درمان نرفت شایدهزارتا دکتر رفت با هزینه مادرشوهرم ولی به دستور دکترا عمل نمیکرد تا الان که به کلی فلج شده و شب و روز  اینجاس اونم با دوتا بچه لوس و بی تربیت پرسرو صدا من خودمم یه دختر 6ماهه دارم که هیچ وقت نتونسته از دست اینا یه خواب راحت بکنه . هر موقع هم من خونه نبودم دخترش اومده تو خونم فضولی کرده و خراب کاری آخرین بار وقتی اومدم دیدم تخت بچمو شکستن قبل از عیدبود.(همین الان که دارم این تاپیکو مینویسم داشتن دوتایی یه صدا داد میزدن رفتم بهشون تذکر دادم بعداز چند روز سکوت) خواهرشوهرم مث بختک افتاده تو زندگیم  همه اونایی ک دارن از نزدیک زندگی منو میبینن حقو به من میدن همه میگن خواهرشوهرم باید بره خونه خودش مادرش بره کاراشو بکنه و بیاد ولی گوش نمیکنن چندبار بهشون گفتم میرم خونه بابام نمیتونم تحمل کنم تو این خونه آرامش ندارم ولی اصلا حالیشون نیس. شوهرمم متاسفانه پولی نداره که خونه رهن کنه بعدشم ما واسه روبه راه کردن این خونه کلی زحمت کشیدیم ولی حالا اون خانم با دوتا بچهاش اومده نشسته قرار هم نیس دیگه بره خونه خودش شوهرشم عین خیالش نیس خوشحالم هس ک خرجی نمیده چون این مدت فهمیدم چقد 

خسیسه . قبلا برای وضعیت خواهرشوهرم خیلی نگران بودم ولی الان دیگه اصلا نگران نیستم نگران زندگی و آرامش خودمم که 7 ساله از دستش دادم .

ممنون که وقت گذاشتین برام . توروخدا بگین چکار کنم چطوری از زندگیم بندازمش بیرون

همچی به کنار

عنوان تاپیکت ک واسه فلج شدنش

خنده گذاشتی هم ب کنار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نیشه خودت و ایموجی تا بناگوش بازه?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وجدانا من ناراحت شدم که استیکرخنده گذاشته

دقیقا

فک کردم داره شوخی چیزی میگه ک اومدم...

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

همه ی این حرفا که به ما نوشتی واسه شوهرت بگو

تو ودخترت چه گناهی کردین 

الان مامانت تنها نیست دخترش پیش شه

شما به فکر یه خونه باش پول ندارید فکر سوییت پنحاه متری باش

حداقل نقس راحت میکشی

شما ناراحتی تشریف ببر جای دیگه...ایشون واسه اومدن خونه پدری خودش باید از شما اجازه بگیره؟؟؟؟

حالا خوشحالیت چیه واسه فلج شدن یه زن جوون که مادر دوتا بچه هست؟؟؟؟👎

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

حق داری.

منم پدرشوهرم حتی دستشویی هم میخواد بره باید با شوهر من بره.

منم از دست اینا خسته م.

یکی نیست بگه مرد حسابی تو انقد به خانواده ت علاقه داشتی برای چی ازدواج کردی؟

شوهرت طرف کیه؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام