2777
2789
عنوان

لحظه به لحظه به بدبختی عظیم نزدیک میشم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 56 پست
وای تویه خونه؟؟؟؟؟یاطبقه بالا؟؟؟؟

نه یه خونه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای تو یه خونه خیلی سخته حتی اگه فرشته باشن ...

باز تو یه ساختمون ولی واحد جدا رو میشه یه جدا دل گذاشت تا پول جمع کنی بری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
دست خودم نیست که شوهرم میگه نیای باید بری خونه بابات

ان شاالله که خانواده شوهرت خوب باشن و تو هم خوش باشی پیششون.

خواهر و برادر شوهر محرد داری؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
اونا شهرستاننما کرجیم ما میریم روستای اونا تو یه خونه زندگی کنیم

امیدوارم فرهنگ رفتار با عروسو بلد باشن تا نه شما اذیت بشی نه اونا.

چی بگم، خدا به دادت برسه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
وای وای تو یه خونه خیلی سخته حتی اگه فرشته باشن ... باز تو یه ساختمون ولی واحد جدا رو میشه یه جدا د ...

دقیقا من الان بالاسرشونم بیچاره شدم!هرروز دارم بهشوهرم غر میزنم که بریم!چه برسه تویه خونه!خداصبرت بده

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
ان شاالله که خانواده شوهرت خوب باشن و تو هم خوش باشی پیششون. خواهر و برادر شوهر محرد داری؟

نههمه متاهلن 

رفتارشان خیلی خسته کنندس

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
امیدوارم فرهنگ رفتار با عروسو بلد باشن تا نه شما اذیت بشی نه اونا. چی بگم، خدا به دادت برسه

😢😢😢😢

نههمه متاهلن  رفتارشان خیلی خسته کنندس

سعی کن باهاشون کنار بیای که اذیت نشی‌. ولی اینجور که بوش میاد شوهرت زیاد طرف تو نیست تقی به توقی بخوره تو رو مقصر میدونه درسته؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
تحمل بیکاری و بی پولی خیلی راحتر از زندگی با قوم شوهره

دقیقااااا مامانم همش میگه بهم شده نونوسبزی بخوری بعض اینه که اونجا باشی که هی کلفت بارت کنن!من که عاجز شدم از حرفای کلفتشون شوهرم قووول داده که یک سال دیگه ببرتم از اینجا

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
سعی کن باهاشون کنار بیای که اذیت نشی‌. ولی اینجور که بوش میاد شوهرت زیاد طرف تو نیست تقی به توقی بخو ...

نه اینجوری نیست اکثرا طرف منه 

تحمل بیکاری و بی پولی خیلی راحتر از زندگی با قوم شوهره

جا هم نداریم اخه خونه نداریم وگرنه بی پولی برام مهم نیست 

نه اینجوری نیست اکثرا طرف منه 

پس خوبه. ان شاالله زود زود مستقل میشین