2777
2789
عنوان

بچم همش سرما میخوره 😢

2482 بازدید | 19 پست

نزدیک ۲ سالشه

طی دو ماه گذشته ۳ بار سرما خورده، اونم شدید!

با اینکه مراقب پوشش و تغذیه‌ش هستم

اصلاً بچه‌ی ضعیفی نیست. نمیفهمم چرا اینقدر سرما میخوره. اینقدر حالش بد میشه که نمیتونه از جاش تکون بخوره 😔

اصلاً نمیفهمم کی و چرا و چطوری سرما خورد! 

داغون شدم دیگه هر دفعه مریض میشه از عذاب‌وجدان میخوام بمیرم. فکر میکنم تقصیر منه، درست مراقبش نبودم که مریض شده..

چکار کنم چجوری جلو سرما خوردنش رو بگیرم آخه؟!

شربت مولتز ویتامین حاوی زینک و ویتامین سی بده دیگه سرمانمیخوره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودمو. همچنان داره میخوره. ۲۱ ماهشه ا ارتباطی داره به شیر؟

پرسیدازت ببینه شیرخودتومیدی یاخشک ک اگ گفتی خشک بگه بخاطرشیرخشکه 

من نپیدونم این چه طرزفکریه ک جاافتاده شیزخشکیاضعیفن 

شیرمادریاارنولد

والامنم شیزمادردادم همش بچم مریض بود

ربطی باین چیزانداره 

ببین همه توزندگیشون ۲۰۰بارسرمامیخورن یعنی ۲۰۰نوع ویروس میگیرن ۸الااین ۲۰۰نوع براییریاتازیر۷ساله زیادبرایسریابالای ۷ساله 

سوای این موضوعازنظرلوزه چکش کن 

الرژی نداره ؟الرژی هم سزناخوردگیاروطولانی وزیادمیکنه 

احتمالا لوزه داره.دختر منم همین مدلی بود لوزه داشت عمل کردیم خوب شد خیلی سرما نمیخوره.

منم داشتم، عمل کردم

راست میگی منم همیشه سرما خورده بودم! اصلاً به فکرم نرسیده بود

دخترت رو چند سالگی عمل کردید؟ من فکر کنم ۸ ، ۹ سالم بود

شیر خودمو. همچنان داره میخوره. ۲۱ ماهشه ا ارتباطی داره به شیر؟

نه راستش این سوالو برای این پرسیدم که اگه جوابتون شیر مادر بود، اون عده ای که میگن شیر خشکیا همیشه مریضن متوجه اشتباهشون بشن..

پرسیدازت ببینه شیرخودتومیدی یاخشک ک اگ گفتی خشک بگه بخاطرشیرخشکه  من نپیدونم این چه طرزفکریه ک ...

آها 😅

آلرژی نه. 

اما همین لوزه رو یه کاربر دیگه هم گفتن الان.

خودمم داشتم بچگی عمل کردم.

آره ☺ تو دوماه اخیر سه بار سرما خورد. دفعه‌ی اول گلوش چرکی شد اما دو دفعه‌ی بعد نه خداروشکر

بچه خواهر منم زیاد گلوش چرکی میشد و‌گوش درد میگرفت بردنش پیش از اینایی ک تو بینی فوت میکنن فوت کرد یه استخون مرغ از گلوش پریده بیرون دیگه اصلا سرما نخورد

پرسیدازت ببینه شیرخودتومیدی یاخشک ک اگ گفتی خشک بگه بخاطرشیرخشکه  من نپیدونم این چه طرزفکریه ک ...

خیر خانوم دقیقا برعکس! بالاتر توضیح دادم

شما اجازه بدین من خودم دلیل پرسشمو بیان کنم!

از قول من صحبت نفرمایید