2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم خونه پدرتون هستین میتونم بپرسم از چه ظر مشکل دارین

پدرم فوت کرده و تو دوتا خونه جداییم ولی خورد و خوراکمون یکیه فقط واسه خاب میریم خونه خودمون.خانوادم تو تمام مسائل زندگیم هستن مشکلاتم با شوهرم مسائل مالی و ...مثلا پول جمع کنم داداشم میگه بده من بعدا بهت میدم مامانم میره بهش میگه یا با شوهرم دعوام بشه همشون دخالت میکنن یا همش میگن شما اینجا میخوری مادرشوهرت چرا دعوتت نمیکنن خلاصه ن خودم ارزش دارم ن بچم ن شوهرم .شوهرمم میگه مامانش هست دیگه خیالش خلاصه بچه دومم مرداد ب دنیا میاد مستاجر خونمون ابان تخلیه میکنه ما میریم خونه خددمون حالا همه میگن با دوتا بچه کوچیک سختته ولی واقعا تاب موندن اینجا رو ندارم

پدرم فوت کرده و تو دوتا خونه جداییم ولی خورد و خوراکمون یکیه فقط واسه خاب میریم خونه خودمون.خانوادم ...

عزیزم خدا بهت واقعا صبر بده شرایط سختی داری شما باید از اول تمام کارهاتون جدا می بود حالا کاریه که شده .

حتی برا رفتن یه لحظه هم شک نکن منم خودم میدونم اگر آدم از خانواده دور باشه ارزشش بیشتره . بعد هم برا بچه که میگین،  ببخشید مگه منو شما بیل به کمرمون خورده که بقیه بتونن ما نتونیم فقط یه کم مسئولیتش بیشتره که اون هم شیرینه باعث میشه ما بهتر رشد کنیم . 

اگر بری هم خانوادت برا شوهرت با ازش تر هستن هم برعکس. یه لحظه شک نکن