2777
2789

ما نزدیک دو ساله که خونه پدرم زندگی میکنیم.پدرم به عنوان کمک خونش رو در اختیار ما گذاشت. خدا رو شکر الان میتونیم یه جایی رو بگیریم . قبل عید میخواستیم برین ولی من باردار شدم. شوهرم گفت یه مدت دیگه همین جا باشیم. خدا رو شکر بین شوهرم و خانوادم اختلافی نیست. 

ولی الان من خیلی دوست دارم مستقل بشم خیلی خیلی دوست دارم خونمون یه جای دیگه باشه . فکر میکنم خیلی مزیت ها داشته باشه. کلا دوست دارم مستقل بشم. 

حالا سوالم اینه که به نظرتون فکر من درسته خونمون رو عوض کنیم یه نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هیچ مشکلی ندارید من بودم فعلا میموندم البته اگه پدرمم مشکل مالی نداشت ... چون الان بخوای زایمان کنی سخته به کمک مامانت نیاز داری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

دقیقا تجربه شمارو داشتم و درست هم هست حس استقلال.هر چند بخاطر شرایط مالی آدم وسوسه میشه بمونه ولی مدیریت زندگی کنار خانواده سخته واسه خانم .مطمئنم اگر همه چی اوکی بود دوست نداشتین بلند شین از اونجا ولی کلا حسش سخته درک میکنم