2777
2789

وای چقد دوس داشتم ادبیات میخوندم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نه ولی تدریس خصوصی هرازگاهی

خب پس روزا رو با پسرت چند ساعت بخواب شبا بیدار بمون، من اینجوری تموم کردم تازه برا یکی دو نفر دیگه هم پایان نامه نوشتم، یا کلا بده بیرون برات انجام بدن

خب پس روزا رو با پسرت چند ساعت بخواب شبا بیدار بمون، من اینجوری تموم کردم تازه برا یکی دو نفر دیگه ه ...

مشکلم همینه بچم ۱۱ماهشه کم خوابه تو روز نیم ساعت میخوابه منم کارا ی خونه هست و بچه داریم که وقت زیاد نداری شبا هم میخوام‌بیدار بمونم ازخستگی میخوابم

چه رشته ای هستی؟ تو چند چقت نوشتی؟

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 
مشکلم همینه بچم ۱۱ماهشه کم خوابه تو روز نیم ساعت میخوابه منم کارا ی خونه هست و بچه داریم که وقت زیاد ...

من از یک سالگی بچم دکترا قبول شدم تو ۵ سال تموم کردم درسم رو، رشتم مهندسیه

[QUOTE=86432080]من از یک سالگی بچم دکترا قبول شدم تو ۵ سال تموم کردم درسم رو، رشتم مهندسیه[/QUOافرین بسلامتی منم کلا ۵ساله دانشگاه دولتی بودم ودانشگاهم یه شهردیگه وبا بچه وحتی بارداریم میرفتم

کار درستی که نیست ولی راستش شرایط منم مثل شما بود من کمک گرفتم از یکی

رشتتون چی بود پایان نامه تموم کردی اخه استادای ماخیلی دقیقن