2777
2789

سلام خانوما من شهزیور سقط داشتم تو ماه پنجم .حاملگی اول ودومم رو با ی بار رابطه باردار شدم .ولی دو ماه میخام باردار شم که نمیشم .باید برم دکتر یا بازم صبر کنم ؟؟؟

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خواست دكترم شش ماه بعد باردار شدم الان شما اقدام كردي و نشدي؟حند ماه بعد از سقط؟

اره دو ماه اقدام کردم نشده ولی .منم شش ماه صبر کردم 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

منم از همین ماه در حال اقدامم باید حتما توی دوران تخمک گذاری اقدام داشته باشین که ۱۴ روز قبل پریودی هست .البته من این ماه نتونستم توی این مدت اقدام کنم. و اینکه تجربه ای که تازه بدست آوردم استفاده از کپسول لاکتوفم هست که محیط واژن رو متعادل میکنه و نمی زاره به راحتی عفونتی بشیم من روزی یکی می خورم میتونید توی اینترنت سرچ کنید و اگه خوشتون اومد از داروخانه بگیرین.منکه خیلی راضی بودم و حس می کنم رحمم برای بارداری آماده تره