2777
2789

سلام خانمای عزیزمن دختر15 ماهه دارم میخواستم بدونم برای این سن برنامه آموزشی سراغ داریددلم میخوادحیوانات واعضای بدن و...یادبگیره حداقل الان که به گوشی علاقه داره باهاش چیزهای مفید یادبگیره .مرسی

گوشی برای زیر ۲ ممنوعه.گرچه که دختر خودمم خیلی بهش علاقه داره...

ولی خب از اونور کتابم دوست داره.دوتا مجموعه کتاب هست که خیلی خوبه برای بچه ها.اگه میتونی تهیه کنی عکسونو بذارم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

گلم چرا با اسباب بازی بهش آموزش نمیدی؟ باغ وحش حیوانات و با اشیا مختلف رنگ ها رو یادش بده 

مثلا حین بازی بگو اون توپ قرمز رو بده مامان، یا اینکه جوراب‌های زردت رو بده... 

من یه کارتن خالی از سوپری گرفتم، با کاتر روشو شکافهای مستطیلی بریدم چند تا ورودی مستطیلی شد،. بعد دور اون برش ها رو با پاستل های رنگی رنگ زدم، بعد به دخترم گفتم بیا بازی، قرمزها رو تو این قسمت قرمز بندازیم، سبزها رو اینجا و... الان دوسالشه همه رنگها رو بلده، موقع هایی هم که حوصله بازی ندارم بهش کاغذ و مداد رنگی میدم نقاشی بکشه، اما گوشی اصلا دستش نمیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتابای جذاب و رنگی رنگی زیاد هست

من دخترم ۷، ۸ ماهه بود براش کتاب میگرفتم ی سالش بود خیلی چیزا رو از رو شکلای کتاب یاد گرفته بود

الان ۳سالشه خیلی کتاب دوست داره همیشه دوست داره کتاب جدید داشته باشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
گوشی برای زیر ۲ ممنوعه.گرچه که دختر خودمم خیلی بهش علاقه داره... ولی خب از اونور کتابم دوست داره.دو ...

لطفا معرفی کنید دختر من نه ماهشه گوشی دستش نمیدیم ولی هرجا گوشی ببینه خودشو بزور میکشه سمتش

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

سایت کتابفروشی هدهد داره.اولی کتاب مقوایی آموزشیه که خیلی خیلی به یادگیری اون چیزایی که شما میخوای کمک میکنه.دومی کتاب شعر از شعرای معروفه که خیلی جالب و جذابه واسه بچه ها