2777
2789

یه سقط داشتم تو۱۲ هفته دوتاهم بارداری شیمیایی.تو رو خدا نفری یه صلوات بفرستید این یکی برام بمونه.خسته شدم دیگه.دیروز بی بی چکم هاله کمرنگ داشت امروز پررنگتر بود یکم.میخوام برم آز ببینم چی میشه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
مبارکه دیگه .بارداری شیمیایی چیه

بی بی مثبت میشد آزمایش هم مثبت میشد ولی بتا رشد نمیکرد و میومد پایین و پریود...

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سقط شدن؟

۱۲ هفته قلبش وایساد.دوتا هم شیمیایی بود یعنی بتا کم شد و همون اولاش پریود شدم

همون بارداری پوچ اره

نه بارداری پوچ ساک تشکیل میشه جنین تشکیل نمیشه.مال من هیچی نبود فقط بتام تا۴۰ بالارفت و دوسه روز بعد اومد پایین

ان شاالله خدا واست حفظش کنه عزیزم منم دوتا سقط داشتم همه دردم اینه ک این برام بمونه ن شب دارم ن روز😞امیدم فقط ب خداست شمام دلتو بده ب خدا هرچی صلاح خودش باشه

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

منم پارسال پوچ بود....جنین دیده نشد....الانم نزدیک پریود هست خیلی ناراحتم امیدوارم نیاد....امیدوارم شما هم به خواسته دلت برسی عزیزم

همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد
منم پارسال پوچ بود....جنین دیده نشد....الانم نزدیک پریود هست خیلی ناراحتم امیدوارم نیاد....امیدوارم ...

مرسی عزیزم