2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیایید لطفا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه درصدش کمه اما قرص اورژانسی بخور

چطور باید مصرف کنم

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
اتفاقا اینا که نمیخوان باردار شن با گرده افشانیم باردار میشن متاسفانع 😂😂

اونا خودشون یه جا یه دسته گلی به آب دادن که باردارشدن ولی این طفلکی میگه حتی منی نزدیک واژنش نبوده پس احتمال بارداریش زیره صفره

نه منی نریخته

در ابنصورت چرا می ترسی؟

ولی حواست باشه اگه روابطت نزدیک به هم باشه توی همون مابع رقیق اولیه هم مقداری اسپرم هست و می تونه باردار بکنه یکی از دوستان من با وجود بکارت با همون باردار شد.چون بدن بعضی از خانم ها خیلی سریع جذب می کنه .

خدایا شکرت شکرت شکرت.

اخه من بعد دوسال با بدبختی نامزد کردم...نمیخوام باردار شم...شوهرمم میگه هواسم هست..ولی من نگرانم 

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
چطور باید مصرف کنم

بروداروخانه بگوقرص اورژانسی میخوام اگه دوزش بالاباشه میگه یدونش روبخوربعضی ازقرصاهم بایدجفتش روباهم بخوری ازخوداروخانه بپرس

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
چرا😕

یکی میگفت چرا جلوگیری نکردی یکی میگفت حالا رابطه برقرارنمیکردی نمیشد اون‌وسطاهم کلی نمکدون پیدامیشدن نمک میریختن،

بعد زایمانم  رابطه سطحی داشتم نگران بودم تا‌پیک زدم

امیری حسین و نعم الامیر
والل من ۴ ساله دارم مستقیم اقدام می کنم برای بارداری هنوز دستم خالیه  من بدو ، آهو بدو کاش با ...

عزیزم شرایط بدنی دو تا خواهر همسان و دوقلو هم متفاوته و شبیه هم نیست !

یکی از کاربرای این سایت فقط با ی بار رابطه سطحی تو دوران عقد حامله شد چقدر مضطرب و نگران بود بعدم با کلی دردسر سقطش کرد .

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
عزیزم شرایط بدنی دو تا خواهر همسان و دوقلو هم متفاوته و شبیه هم نیست  &nbs ...

بله ،منم اینو میدونم ولی بعضی وقتا لازم نیست با دانسته هامون استرس به کسی بدیم که منتظر همین حرفاست دوستان دارن خوب راهنمایی می کنن ، استرس بیش از این دادن درست نیست🌼🌼

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚