2777
2789
عنوان

دوست دارم مامان بشم

172 بازدید | 18 پست

سلام امروز روز تولد امام حسینه برام دعا کنید خیلی دلم میخواد مامان بشم یک ساله منتظرم خسته شدم از بس دارو مصرف کردم  افسردگی گرفتم دیگه نه کلاس میرم نه به خونه اهمیت میدم نه به خودم دیگه هیچی برام مهم نیست

خدایا شکرت که هر وقت فکر کردم آخر خطم تو بودی نجاتم دادی

ان شا الله به زودی دامنتون سبز بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم یکسال و نیم منتظرم ... انشالله حاجت بگیریم هممون

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ولی دیگه امیدی ندارم

امیدتو از دست نده. توکل کن ب خدا. میدونم پروسه درمانی خیلی سخت و زجرآوره ولی باید ادامش داد تا ب نتیجه رسید

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

انشاالله خدا تو این روز عزیز حاجت روات کنه دوست عزیز

منم یکسال بود پیگیر اقدام بودم و باردار نمیشدم روز عاشورا شوهرم رفت زیر گهواره انقدر جفتمون گریه کردیم که همه نگاهمون میکردن

خدا به حق علی اصغرش دامن همه منتظرا رو سبز کنه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
امیدتو از دست نده. توکل کن ب خدا. میدونم پروسه درمانی خیلی سخت و زجرآوره ولی باید ادامش داد تا ب نتی ...

خیلی سخته کم آوردم دیگه اعصابم نمیکشه

خیییلی سخته منم یکساله منتظرم😔مث شما دیگه هیچی واسم مهم نیس

ان‌شاالله همه منتظرا دامنشون سبزشه 

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊
چرا عزیزم؟ خواهر من بعد 8سال بچه دار شد! زن عمون بعد 17سال.دنیا به امید میگذره

صبرشون زیاده  من حوصله حرف بقیه رو ندارم همه همش میپرسن بچه نمیاری همش الکی میگم شوهرم دوست نداره

حتما خدا صداتو میشنوه و ب وقتش فرزند صالح و سالم بهت میده امیدت بخدا باشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
صبرشون زیاده  من حوصله حرف بقیه رو ندارم همه همش میپرسن بچه نمیاری همش الکی میگم شوهرم دوست ندا ...

حرف مردم همیشه هست.وقتی بچه بیاری میگن چرا انقد لاغره.چرا چاقه.و...

سعی کن تا جاییکه میتونی امید داشته باشی.به خدا اعتماد داشته باشی.به خودت و زندگیت برس شاد باش و از فرصتهات لذت ببر تا به موقعش بچه بیاد

من همین یه دونه ام!

برا منم دعا کنین 3ساله منتظرم 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو