2777
2789
عنوان

خونه

375 بازدید | 35 پست

شوهرم ميخواد خونه روبفروشه و يك خونه ديگه بگيره كه كه بزرگتره 

يك دانگ از اين خونه تو قبالمه...بنظرتون الان موقعيتي هست كه ازش بخوام تكليف اون يك دانگ رو مشخص كنه كه من پشتوانه داشته باشم يانه...وضعيت زندگيمون معلومه و بچه داريم و فك نكنم جداشيم 

اگه بگم چجوري بگم اوضاع بي ريخت نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بخواد بفروشه امضای شمام لازمه وقتی رفتی واسه امضا ازش بپرس خونه جدید یه دانگ میزنه یا بیشتر که ...

درسته ولي فقط تو قباله اس و سند خونه نيست كه امضا بخاد حتي ميتونه زيرش بزنه بگه بعدا مثلن....ولي نميخام الكي رو لج و لجبازي بيوفته 

اولا رو شوخی شوخی بگو خونه جدید نصف نصف بزنیم بنام..

دوم اینکه ۹۹ درصد مردا دوس ندارن به زن حقی بدن.تازه حقشم نمیدن..

سوم اینکه به هیچ مردی اعتماد نکن این شرط عقله..

از کجا معلوم فردا تغییر نکنه

از رو تجربه گفتم بهت

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
نه بابا اصلا موافق نیستم هرچقدر هم هعتماد داشته باشه اینکه حس کنه حقش پایمال شده آزارش میده 

باید قدرت گذشت داشت،اگه حس بکنه که یک در میلیون پشیمون میشه باید حقشو بگیره.چون ب قول شما آزرده میشه هر وقت یادش بیفته

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار