2777
2789
عنوان

دست و دلم نمیره بی بی چک امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 33 پست
ولی من دیگه زیاد زیاد بیخیال بودم باردار بودم چه کارایی که نکردم .یه عالم کار سنگین کردم .موهامو رنگ ...

آره منم 2-3 روز صبر میکنم فقط خواستم بدونم علائم از کی شروع میشن، تا خدا چی بخواد

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
عزیزم چه بامزه انشالله که فندقت صحیح و سالم میاد تو بغلت، شوهر من سال تحویل بهم گفت امسال باید واسم ...

انشالله که قبول میشه .ی نینی خوشگل میاد بغلت .بنظر من جای گریه و زاری فقط باید مثبت فک کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که قبول میشه .ی نینی خوشگل میاد بغلت .بنظر من جای گریه و زاری فقط باید مثبت فک کرد 

مرسی عزیزم متاسفانه من خودم بخش منفی نگرم فعال تر از بخشای دیگس، همیشه جنبه منفی همه چیزو میبینم که خب زودم پیر میشم کاش درست بشم که نمیشم

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
آره منم 2-3 روز صبر میکنم فقط خواستم بدونم علائم از کی شروع میشن، تا خدا چی بخواد

همه هم علایم ندارن ولی من تو همه سایتا خوندم از هفته پنج شروع میشه .تو زنان عادت شاید فقط دل درد و کمردرد با لکه بینی باشه .انشالله بزودی نینی خوشگلت میاد بغلت  .فقط استرس نداشته باش .یا حق