2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت نمیخاد مطمین باش بسلامت میمونه برات .بچه هایی که والدین نمیخواین قوی ترن .سرتق میمونه سرجاشون ...

اره اوایل کلی بلاسرخودم اوردم 😔هیچیش نشدقلبشم هفته ۶ نمایان شد تاهفته۱۳ هم ک نمیتونم برم دکترنمیدونم الان توچ وضعیه 

رسیدم ته خط....معجزه بایدبشود تادلم باز دلم دل بشود
راستی سونوی معمولیه یا واژینال؟؟ صدای قلب هم شنیدی؟؟

اخرین پریودکی بود؟؟؟من ۱۳ بهمن بودم اگه طبق پریودم بود الان هفته ۹ میشدم امالقاح دیرتشکیل شده دوروزدیگه میرم تو۸ هفته..نه سونومعمولی رفتم ساکوببینن ک باردارم یاپوچه ک صداقلبشم پخش کردن برام😐

ای بابا 😔😔 برای چی نمیخواد؟بچه اولته؟

اوهوم بچه اوله..زندگیمون روهواس قراربود این ماه بریم براطلاق منم نمیخواستمش اماصداقلبشوشنیدم و..😔

اخرین پریودکی بود؟؟؟من ۱۳ بهمن بودم اگه طبق پریودم بود الان هفته ۹ میشدم امالقاح دیرتشکیل شده دوروزد ...

من ۱۴ اسفند یکروز خیلی کم پریود شدم 

احتمالا اون لانه گزینی بوده ولی چون ماه قبلش قرص ال دی خورده بودم با خودم گفتم هورمونام ریخته بهم .همون روز کلی وسیله سنگین جابجا کردم واسه خونه تکونی

ولی از همون روزا سرم گیج میرفت حال نداشتم .حالا نمیدونم از بهمن حساب کنم یا از اسفند

من ۱۴ اسفند یکروز خیلی کم پریود شدم  احتمالا اون لانه گزینی بوده ولی چون ماه قبلش قرص ال دی خو ...

اها سخت شداینجوری همون زودترسونوبری بهتره اخه فاصله لقاح باپریودی هم زیاده گاهی.ایشالا سالموسلامت باشه کوچولوت

نمیخوام مثل قدیمیا بگم ولی شاید این بچه قسمته که زندگیت درست بشه

همه میگن اما منواین بچه انقد بی اهمیتیم براش ک فقط حرف سقط میزنه 

همه میگن اما منواین بچه انقد بی اهمیتیم براش ک فقط حرف سقط میزنه 

هر مردی دورو برم دیدم که بچشو نمیخواسته وقتی که بچشون دنیا اومده اصلا یه جوری بچه رو دوس دارن که بیا و ببین