همه میرن پابوس امام رضا ع دست پر برمیگردن اما ،امام رضا ع من و دست خالی برگردوند چقد دلم خوش بود حتما حاجتمو میده 😔 آخه رسمشه؟خسته شدم انقد تو جوابم گفتن حکمتی داره، هم خودم ازت التماس کردم هم شوهرم با کلی امید پامونو گذاشتیم تو ضریحت چقد با چشمای گریون ازت التماس کردم دست خالی برنگردون منو اما توام مث علی اصغر ع مث امام حسین ع این همه متوسل شدم بهشون حاجتمو ندادن هر وقت اسم محرم میاد ناخودآگاه بغض گلومو میگیره اشکام همینجور جاری میشه که چقد ازشون خواهش کردم... همه میگفتن امام رضا ع حاجت میده بزرگترین حاجتتو ازش بخواه منم ازت خواهش کردم بهم یه جوادت یا معصومه ات بدی اما انگار توام با ما قهری آخه من به کی درد دلمو بگم فک کردم تو حرمتم حرف دلمو میشنوی ندونستم هیشکی تو این دنیا ما رو نمیبینه ...
انقد دلم گرفته که دوس دارم خدا بیاد رو زمین تو بغلش یه دل سیر گریه کنم 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هرشب خدا رو بغل میکنم گریه میکنم الانم اشکام سرازیره مشکلم زیاده یکیش اینکه خونه ای ک 90 تومن اجاره میدادم. الان باید 500 بدم. دوتا بچه مستاجری تق و لقیه کار بچه مدرسه ای خوردو خوراک قرض و قسط اصطحلاک ماشین لباس خریدن برای خودم شده ارزو 😭😭😭😭
اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم