2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواست چجوریه منم دارم

چون پنیکم علتش ترس از مرگ هست وسواس فکریم اینجوریه راجب هرچیزی که به مرگ مربوط باشه میترسم شبا خابام همش توش مرگ هست تو طول روز صحنه مردن عزیزانم میاد جلو چشام دارم روانی میشم

شوهرم داره . بهش میگم وسواس داری قبول نمیکنه. مثلاً خونه رو که تمیز میکنم میگه چرا خونه کثیفه یا مثلاً من دستپختم خوبه همه تعریف میکنن اما این نمیپسنده بخاطر وسواسش به مشکل خوردیم

دادوت فلوکسیتین بود؟چندوقت خوردی؟وسواست در چ حدیه ؟شنیدم دمتوش اسطوخودوس سودای مغز ک با وسواس مرتبطه ...

آره فلوکستین ۱ ماه و خورده بهم نساخت داشت بدترم میکرد 

چون پنیکم علتش ترس از مرگ هست وسواس فکریم اینجوریه راجب هرچیزی که به مرگ مربوط باشه میترسم شبا خابام همش توش مرگ هست تو طول روز صحنه مردن عزیزانم میاد جلو چشام دارم روانی میشم

چجوری وسواست

من از نوجوانی درگیر بودم و پنج سال فلوکستین خوردم و خیلی بهتر شدم 

وقتی فکری وسواسی میاد تو سرت میدونم ممکنه اذیت بشی ولی مرتب به خودت بگو من مقصر نیستم این فکرا میان و میرن و برای من مهم نیستن 

یواش یواش خود فکرا کم تر میشن