2777
2789
عنوان

اقدامی های بهار 98🌼🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9ماهه ک تو اقدامم ماه قبل گلوکوفاژ و ی سری دارو و آمپول ازاد سازی دکتر بهم دادفولکولامم عالی بودن سایزشون21.18.13و چندتایی دیگه  اما نتیجه ای نداشت و پریود شدم انگار دنیا رو سرم خراب شد چون واقعا امیدوار بودم ک حتما باردارم بعد دکتر برام عکس رنگی نوشت ک خداروشکر مشکلی نداشتم.... فردا موعد پری دعا کنید پری نیاد و باردار باشم واقعا خسته شدم اخه سونو و عکس رنگیم و آزمایش شوهرمم خداروشکر مشکلی نداشتن اما چرا باردار نمیشم و نمیدونم 

دکتر به من برای پری نامنظم متفورمین داده. امروز جایی خوندم که متفورمین باعث دیابت جنین میشه و حتی کسایی که مبتلا به دیابت هستن باید قبل از بارداری مصرف قرصو قطع کنن یا پایین بیارن. 

کسی در این مورد اطلاعات موثقی داره؟ 

من خوردم تاثیر داشت منظم شد و وزنمم پایین اورد

دکتر به من برای پری نامنظم متفورمین داده. امروز جایی خوندم که متفورمین باعث دیابت جنین میشه و حتی کس ...

عزیزم معمولا برای تحریک تخمدان ها دکتر برات تجویز کرد چون برا منم گلوکوفاژ داد گفت تخمدوناتو تحریک میکنه ک فلیکول غالب تولید کنه منم وقتی میخورم کم اشتها میشم و یه کیلو هم کم کردم 

سلام ب هم دوستان من تازه واردم ایشالله تازه می خوام اقدامکنیم از این ماه

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون