2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نزدیکانم .مشکلی هم نداره .هر وقت رفتیم براش خواستگاری میخوایم تو جلسه دوم بگیم

من الان خواستگارم ک دوسش دارم همین مشکلو داره ولی بابام سفت و سخت گیر داده این پسره مریضه دوروز دیگه همین انسولینم جواب نمیشه همش غش و ضعف میره 

من الان خواستگارم ک دوسش دارم همین مشکلو داره ولی بابام سفت و سخت گیر داده این پسره مریضه دوروز دیگه ...

ن بابا این چ حرفیه من یکی از نزدیک ترین افراد خونوادم اینطوریه خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نداره هیچی هیچی ...

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
ن بابا این چ حرفیه من یکی از نزدیک ترین افراد خونوادم اینطوریه خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نداره هیچی هی ...

اخه من چ جوری ب بابام حالی کنم ی جوری هم ته دلمو خالی کرده ولی نمیتونم از اون پسره هم بگذرم موندم بخدا بابام میگفت گفتن کسایی ک دیابت دارن هی ک سنشون بره بالا انسولین ک جواب نده میرن سمت مواد مخدر و تریاک 

اخه من چ جوری ب بابام حالی کنم ی جوری هم ته دلمو خالی کرده ولی نمیتونم از اون پسره هم بگذرم موندم بخ ...

وای چرا انقدر اطلاعاتتون کمه .علم پیشرفت کرده .این چ حرفیه مخم داره سوت میکشه نهایت جواب نداد داروشو اضافه میکنن .بخدا دارم شاخ در میارم این طرفی ک من میگم الان نزدیک دوازده ساله داره اصلا مشکلی هم نداره .همه چی هم میخوره منتها کم .و اصولی 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
وای چرا انقدر اطلاعاتتون کمه .علم پیشرفت کرده .این چ حرفیه مخم داره سوت میکشه نهایت جواب نداد داروشو ...

منم همش همینا میگم ولی نمیدونم کی مخشو پرکرده ایجور میکنه الان موندم چ جوری راضیش کنم