2777
2789

یه هفته دیگه زایمانم جاریم اومده خونمون مهمونی کمرمم درد می کنه بلن شدم شام درس کردم در حالی که قرار بود امشب تخم مرغ به اقامون بدم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو حاملگی این مشکلاتو دارم شوهرم خودش دعوتشون میکنه گوششم بدهکار نیس حالم خوب نیس

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

خانمی

لطفا

همون تخم مرغ رو بزار یا املت

لطفا جو گیر نشید

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

من ١٨روز بود زايمان كردم ٢٠نفر ريختن اومدن خونمون شام اول گفتن خودمون ميايم درست ميكنيم گذاشتن ٨/٣٠شب اومدن تا اون ساعت من بدبخت با كمك همسرم درست كردم سالادمم اماده كردم گفتم فقط بيان بخورن گمشن برن حالا تازه نه شب ميخوان بيان هي برن تو كابينت و فريزر منو سرك بكشن

منو پسرام   

ازش کار بکش...

پدرشوهر منم همینه...جاری احمقم استراحت مطلق بوده همه کار میکرده...حالا منه سرکلاژی با اون مقایسه میکنن...

یه بار خواستم طبقه بالا غذا بخورن گفتم من نمیتونم بیام...پدرشوهرم گفت چطور فلانی(زنش) رفت سر زمین کار کرد بعدازظهر هم اومد زایید...😑😑😑

الآن من به این پیرمرد پرحاشیه چی بگم؟؟؟

گفتم من ماه هشتم خطر داره...زنای اون زمان با ما فرق دارن...