2789
عنوان

عاشقشم ولی شرایط ازدواج نداره😢

2181 بازدید | 38 پست

سلام

من 25 سالمه و حدود 5 ساله که با آقایی 27 ساله در ارتباطم 

خیلی دوسش دارم و میدونم که خیلی دوستم داره 

ایشون فوق لیسانس هستن والان مشغول خدمت سربازی 

خانواده خوب و محترم و با فرهنگی داره خودش خیلیییی خوش اخلاق و آروم و منتطقی و مودبه و خیلی اهل کارو تلاشه 

از بچگی رو پای خودش بوده خودش کار کرده و خرج تحصیلش همیشه با خودش بوده 

خانواده من به لحاظ سطح مالی از ایشون بالاتره ولی به لحاظ فرهنگی در یک سطح هستیم

و تنها مشکل من با ایشون اینکه موقعیت ازدواج ندارن اونم با این شرایط اقتصادی و پشتوانه مالی هم ندارن

از طرفی خانواده میگن که بعدا که حال وهوای عاشقی از سرت افتاد پشیمون میشی و بهتره که با کسی که موقعیت بهتری. داره ازدواج کنی

موندم چیکار کنم 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینجوری ک میگی از نظر تحصیلی و فرهنگی موقعیت خوبی داره

عشق اونه ک پاش واستی با همه ی سختیا

وقتی دوستش داری و اونم دوستت داره ب نظرت میتونی با ی نفر دیگه ازدواج کنی؟؟؟؟

من 7 ساله ک موندم پاش هنوز 2سال دیگم باید واستم 

کم نیار عزیزم ب خدا توکل کن

مشاوره ازدواج بهترین کمک رو میکنه 

البته اگر پیش ی شخص با تجربه بری 

اکثر کسایی که طلاق میگیرن یا مشکل دارن یا حالا به هر نحوی پشیمونن رو وقتی بررسی میکنی میبینی مراحل شناخت ومشاوره قبل ازدواج رو درست واصولی طی نکردند

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

شوهر منم عاشقم شد..من عاشقش نبودم اصلا ..انقد که پاپیچ شدو گفت عاشقه و فقط قصدش ازدواجه منم کم کم بهش علاقه پیدا  کردم..ولی نه عشق!!

اومد خواستگاری ازدواج کردیم..بعد عقد من عاشقش شدم.. ولی اون دیگه اون آدم قبل ازدواج نبود .. بچه ننه ای بتمام معنا.. که آب خوردنشم ازون عفریته اجازه میگرفت‌..دهن بین و بی ترببت..

الانم گذاشته رفته خونه ننش .. اینارو گفتم بدونی عشق مهم نیس.. موندگاریش مهمه.. هیچ وقتم اخلاق کسی تو دوستی مشخص نمیشه..شانسه دیگه..

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
اینجوری ک میگی از نظر تحصیلی و فرهنگی موقعیت خوبی داره عشق اونه ک پاش واستی با همه ی سختیا وقتی دو ...

خواستگارای خیلی خوبی دارم به لحاظ موقعیت اجتماعی و مالی وای بدجور دلم پیشش گیره😢

مشاوره ازدواج بهترین کمک رو میکنه  البته اگر پیش ی شخص با تجربه بری  اکثر کسایی که طلاق ...

سلام تازه وارد.. حرفاتو قبول دارم..مشاوره خیلی عالیه.. من رفتم هر چی گفته بود درست بود..حیف ک من گوش نکردم از بس شوهرم گفت چرت میگن اینا!

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..