2777
2789
عنوان

کدوم آموزشگاه زبان؟

4526 بازدید | 10 پست

سلام من دنبال یه آموزشگاه زبان عالی ام میخوام اقدام کنم واسه اپلای واسه ی همین نیاز دارم به مدرک آیلتس😭 از چند نفر پرسیدم کانون زبان رو پیشنهاد دادن ولی شنیدم خیلی گرامر محوره و  اسپیکینگ رو خیلی کم تمرین میکنن، کسی آموزشگاه زبان خوب میشناسه معرفی کنه لطفا😢

راجب نوین پویان اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشه عنوان کنه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان انگلیسی را در کرج به صورت خصوصی و توسط مترجم همزمان سفیر اندونزی، مشاور برنامه پرس تی وی  آموزش ببینید و به راحتی برای مهاجرت، آیلتس و تسلط کامل به مکالمه و دوره های جنرال آمادگی پیدا  کنید تجربه ثابت کرده است که زبان انگلیسی را از فارغ التحصیل این رشته آموزش ببینید که از افتخارات ما رتبه برتر و استعداد درخشان بودن دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران میباشد و با تجربه بیش از یک دهه تدریس در آموزشگاه های معتبر ایرانمهر، ایران کانادا، سفیر و... به شما برای رسیدن به هدف کمک میکنیم و به عنوان مدرس زبان انگلیسی در گوگل نیز برند هستیم

شماره تماس و تعیین سطح رایگان

09913585340

کرج

عزیزان خوبین؟

من خودم کانون زبان و کیش و سفیر و همه ی این اموزشگاه هارو امتحان کردم ولی بعد یه مدت یه اموزشگاه پیدا کردم بخدا هر چی ازش بگم کمه ولی یه اموزشگاه انلاین دخترانه است و انلاینه تو این وضعیت ولی بخدا خییییسلی بی نظیره اومدم به شما ها هم بگم اگه میدونید برای اطلاعات بیشتر در خدمتم یا ایمیلشونو بهتون میدم باهاشون در ارطبات باشین تازه افتتاخ شده برای همین زیاد شناخته شده نیشت وای بخدا از کانون و سفیر یه سر و گردن بالا تره  ایمیلشم اینه=amirisare176@gmail.com 

گلم اگر از من بپرسی میگم فقط و فقط اموزشگاه زبان راستان تو کرج.بهترینه شک نکن. خودم، خانوادم و دوستامون که خیلی راضی هستیم از این موسسه.مدرساش عالی هستن.کلاساشون هم خصوصی داره هم نیمه خصوی برای 10 تا زبان مختلفم کلاس برگزار  میکنند تو زمینه آیلتس هم فوق العاده هستن.من شماره دفترشون رو میزارم اینجا مایل بودی زنگ بزن ازشون اطلاعات بگیر  02633529357