2777
2789
عنوان

خانومایی که پسر باردارن بیان

224 بازدید | 24 پست

میشه لطفا علائمتونو بگید؟؟؟؟ ؟؟؟سونو گرافی ان تی که رفتم گفت احتمالا پسره اما من تست جوش شیرین زدم کف نکرد یعنی دختره. میشه لطفا شما ها راهنماییم کنید؟ چ خصوصیاتی داشتین تو ماه سوم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش شیرین بیخبال عزیزم ی حدس فقط سونو مهمه و احتمال زیاد درسته برامنم ان تی گف پسر 

موهای پام اوایلدبارداری رشدش خیلی زیاد بود 

سردرد 

خونریزی 

و کمی تهوع داشتم هم ترشی میخورم هم شیرینی

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من یکی فقط میخورم و میخوابم چیزهای ترش هم بیشتر دلم میخواد.اگه آش رشته با سرکه بدن بخورم که دیگه نگ ...

اشتهاتون زیاده؟ من ک اصلا چیزی نمیتونم بخورم. ولی ترشی و شوری زیاد میخورم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
جوش شیرین بیخبال عزیزم ی حدس فقط سونو مهمه و احتمال زیاد درسته برامنم ان تی گف پسر  موهای پام ...

منم تهوع داشتم تا هفته12 شدید بود. رشد موهامم نمیدونم کل پر موام. سردردم دارم. یعنی حدس سونو ان تی واقعیه؟

من روی شکمم سرد بود،تهوعم زیاد نبود و بیشتر شبا بود،، کف دست و پامم سرد شده بود،دلم ترشیجات میخاست،خ ...

مرسی عجقم

منم تهوع داشتم تا هفته12 شدید بود. رشد موهامم نمیدونم کل پر موام. سردردم دارم. یعنی حدس سونو ان تی و ...

اره من ک هرکی دیدم درست بوده 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
اشتهاتون زیاده؟ من ک اصلا چیزی نمیتونم بخورم. ولی ترشی و شوری زیاد میخورم

نسبت به قبل بارداری حجم معده ام خیلی کمتر شده زیاد نمیتونم بخورم ولی علاقه به خوردن غذا در وجودم موج میزنه😁

من یکی فقط میخورم و میخوابم چیزهای ترش هم بیشتر دلم میخواد.اگه آش رشته با سرکه بدن بخورم که دیگه نگ ...

اوف منم آش خیلی میخوررررم😅😅😅😅😅

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
حالا خودت بیشتر دوس داری چی باشه؟ نگو فرق نداره ک گزارش میزنم برات😆😄

انقدی شوهرم پسر دوست داره که بخاطر اون دوست دارم پسرشه. اخه وقتی تو سونو گرافی دیدش قبل اینکه دکتر چیزی بگه خودش گفت پسره دکتر گفت معلوم نیست. بعد ک رفت بیرون دکتر بهم گفت احتمالا پسره اما هنوز معلوم نیست قطعی فعلا چیزی بهش نگو.